Julia Roberts:

Hyllet som et feministisk forbilde i 19 år etter dette. Nå røper hun hva som egentlig skjedde

- Jeg hadde feilberegnet lengden på ermene og vinkingen.

BLE HYLLET: I 1999 vekket skuespillerstjerna oppsikt da hun møtte opp på rød løper med hår under armene. I et nytt intervju forklarer hun at det hele egentlig var en kjoletabbe. Foto: NTB scanpix
BLE HYLLET: I 1999 vekket skuespillerstjerna oppsikt da hun møtte opp på rød løper med hår under armene. I et nytt intervju forklarer hun at det hele egentlig var en kjoletabbe. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mange husker nok bildet av den verdensberømte skuespilleren Julia Roberts (51), fra filmpremieren til «Notting Hill» i 1999, da hennes hårete armhuler kom til syne idet hun løftet armen for å vinke til fans og fotografer på den røde løperen.

I åra etterpå har bildet blitt dratt opp i en rekke sammenhenger, og mange har omtalt henne som den første stjerna som frontet det feministiske budskapet om å fjerne det tabubelagte temaet rundt kvinner og kroppshår.

De siste åra har flere kjendiser valgt å legge barberhøvelen på hylla, og la kroppshåret gro.

Bildet av Julia Roberts fikk den gang massiv medieoppmerksomhet - både av det positive og det negative slaget. Nå, 19 år seinere, røper hun at hun aldri trodde at hun ville skape overskrifter etter den stjernespekkede kvelden.

- Avslørte personlige ting om meg

Det var rett og slett en tabbe at de hårete armhulene kom til syne.

- Jeg tror jeg bare hadde feilberegnet lengden på ermene - kombinert med vinkingen, og hvordan disse to tingene ville gå sammen og avsløre personlige ting om meg, sa hun under promoteringen av sin nye serie «Homecoming» i talkshowet «Busy Tonight», ifølge US Weekly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer