Hilaria Baldwin:

- Hysjet på meg under fødselen

Hilaria Baldwin deler minner fra fødestua.

FORELDRE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin har seks barn sammen. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
FORELDRE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin har seks barn sammen. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at de siste par månedene må ha vært beinharde for Hollywood-stjerna Alec Baldwin (63), etter at filmfotograf Halyna Hutchins (42) mistet livet under innspillingen av filmen «Rust».

Det skjedde etter at Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen som traff 42-åringen i brystet.

Den tragiske hendelsen fant sted bare noen måneder etter at Baldwin og kona Hilaria Baldwin (37) fikk sitt sjette barn sammen.

Det er naturlig at de preges av «Rust»-tragedien, og mediene har fulgt skuespilleren tett de siste ukene. Nå prøver imidlertid kona tilsynelatende å endre fokus.

FØRSTE INTERVJU: Hollywood-stjerna Alec Baldwin intervjues for første gang etter at han skjøt og drepte en filmfotograf under innspillingen av «Rust». Vis mer

- La seg flat

På Instagram deler hun nemlig et minne fra fødestua fra da de ble foreldre til Rafael i 2015.

«Alec hysjet på meg da jeg var i fødsel med Rafa (Rafal journ.anm.). Han var i telefonen og sa 'hysj, kan du ta det roligere?'», skriver hun på Instagram, ifølge Page Six.

Videre forklarer 37-åringen at ektemannen spurte henne om å slutte å lage høylytte lyder mens hun fødte barnet deres.

«Han innså at han hørtes ut som en dritt og la seg flat», fortsetter hun, og spøker med at ekteskapet var over.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og tidligere i år ble de foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Åpen om kaos

Det ble det altså ikke, og paret har de siste seks åra fått flere barn sammen.

Tidligere har 37-åringen også vært åpen om kaoset som gjerne råder i huset, og hvordan det har vært å skulle holde alle barna i aktivitet under «lockdown» i den pågående coronapandemien.

- De får meg til å le hele tida, og jeg tror virkelig det er det du må omfavne når du er forelder - spesielt når man er forelder for så mange, og i coronatider, man må bare le. Hvis du ikke ler, gråter du. Så jeg prøver å le hele tida, har hun sagt til People.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer