Jessica Biel og Justin Timberlake:

Hysterisk bilde setter fyr på nettet

Stjerneparets Halloween-kostymer tar av i sosiale medier.

MASSIV OPPMERKSOMHET: Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix
MASSIV OPPMERKSOMHET: Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke fikk den amerikanske skuespilleren Jessica Biel (37) mange til å sperre opp øynene, da hun under et intervju på Jimmy Fallons (45) talkshow avslørte at hun ikke var fan av NSYNC på 90-tallet.

Ifølge Huffington Post begynte det hele med at talkshowverten viste Biel et intervju hun gjorde hos ham i 1999, hvor hun blant annet kunne fortelle at hun egentlig ikke hørte på musikken til den populære gruppa.

Vekket reaksjoner

- For å være ærlig så hører jeg ikke noe særlig ... Jeg har ikke ... Jeg mener, jeg vet hvem de er, selvsagt, og jeg har hørt om dem og hørt musikken, uttalte hun for 20 år siden.

- Jeg tror ikke jeg eier noen av cd-ene deres. Jeg er ikke en stor fan, men de er kule, tror jeg? la Biel til.

Disse uttalelsene var det mange som reagerte på, ettersom Biel i dag faktisk er gift med NSYNC-stjerna Justin Timberlake (38). Duoen giftet seg i 2012, har sønnen Silas Randall (4) sammen, og blir sett på som et av Hollywoods mest solide ektepar.

- Bra spilt

At intervjuet Biel gjorde både i 1999 og forrige uke har fått mye oppmerksomhet, er det liten tvil om, og nå ser det ut til at 37-åringen har måttet betale for uttalelsene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer