Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jessica Biel og Justin Timberlake:

Hysterisk bilde setter fyr på nettet

Stjerneparets Halloween-kostymer tar av i sosiale medier.

MASSIV OPPMERKSOMHET: Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix
MASSIV OPPMERKSOMHET: Justin Timberlake og Jessica Biel deler begge bilder fra halloween. Kostymene deres tar av på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke fikk den amerikanske skuespilleren Jessica Biel (37) mange til å sperre opp øynene, da hun under et intervju på Jimmy Fallons (45) talkshow avslørte at hun ikke var fan av NSYNC på 90-tallet.

Ifølge Huffington Post begynte det hele med at talkshowverten viste Biel et intervju hun gjorde hos ham i 1999, hvor hun blant annet kunne fortelle at hun egentlig ikke hørte på musikken til den populære gruppa.

Vekket reaksjoner

- For å være ærlig så hører jeg ikke noe særlig ... Jeg har ikke ... Jeg mener, jeg vet hvem de er, selvsagt, og jeg har hørt om dem og hørt musikken, uttalte hun for 20 år siden.

- Jeg tror ikke jeg eier noen av cd-ene deres. Jeg er ikke en stor fan, men de er kule, tror jeg? la Biel til.

SOLID PAR: Stjerneparet Jessica Biel og Justin Timberlake blir på mange måter sett på som et av Hollywoods mest solide par. Her avbildet under Emmy Awards i fjor. Foto: NTB Scanpix
SOLID PAR: Stjerneparet Jessica Biel og Justin Timberlake blir på mange måter sett på som et av Hollywoods mest solide par. Her avbildet under Emmy Awards i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Disse uttalelsene var det mange som reagerte på, ettersom Biel i dag faktisk er gift med NSYNC-stjerna Justin Timberlake (38). Duoen giftet seg i 2012, har sønnen Silas Randall (4) sammen, og blir sett på som et av Hollywoods mest solide ektepar.

SUPER BOWL: Justin Timberlake opptrådte under Super Bowl - med norske Mona Berntsen. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Bra spilt

At intervjuet Biel gjorde både i 1999 og forrige uke har fått mye oppmerksomhet, er det liten tvil om, og nå ser det ut til at 37-åringen har måttet betale for uttalelsene sine.

I anledning Halloween har nemlig Biel delt et bilde på Instagram der hun er kledd ut som ingen ringere enn ektemannen - slik han så ut da boybandet hadde sin storhetstid.

«Det er dette som skjer når du innrømmer på tv at du ikke kan noen av NSYNC sine sanger og du er gift med Justin Timberlake», skriver hun til bildet på Instagram, og fortsetter:

«Bra spilt, ektemann, bra spilt».

Hva skuespilleren legger i den siste setningen har hun ikke forklart, men mye kan tyde på at kostymet er en revansj fra Timberlakes side. Enormt mange har lagt merke til innlegget, som har fått drøye 680 000 likerklikk.

DEN GANG DA: Mange husker nok Justin Timberlake med disse lyse krøllene. Her i 2000. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Mange husker nok Justin Timberlake med disse lyse krøllene. Her i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Helt ærlig, så ser du bedre ut», skriver en følger i kommentarfeltet.

«Jeg må få vite om dette er den originale jumpsuiten», skriver en annen, mens en tredje skriver at skuespilleren «vinner Halloween».

Justin Timberlake var på sin side utkledd som en mikrofon ved siden av kona på den aktuelle festen, og også han har delt det samme bildet med sine 56,5 millioner følgere.

Hett par

Jessica Biel ble oppdaget som modell allerede som tolvåring, og modellkarrieren førte til flere reklamejobber før hun som 14-åring kapret rollen som Mary Camden i tv-serien «Den Syvende Himmel».

Siden den gang har 37-åringen spilt i en rekke filmer og serier, og regnes i dag som en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Det samme gjelder for hennes berømte ektemann, som etter NSYNC har fått seg en solid skuespillerkarriere.

I et intervju med People i fjor avslørte Jessica Biel hemmeligheten bak det suksessfulle ekteskapet.

- Kommunikasjon, kommunikasjon, kommunikasjon, fortalte hun og la til:

- Evnen til å være veldig ærlig om hva du føler og hva du trenger. Og bare det å kunne snakke veldig åpent med partneren din. Det er det som har fungert for oss så langt. Jeg kommer aldri til å snakke om noen andres forhold, men slik gjør vi det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media