«Ex on the Beach Afterski»:

Hytteeier i realitysjokk: - Tenkte det var tyveri

I år spilles «Ex on the Beach Afterski» inn i Hemsedal. Det har foreløpig ikke gått helt på skinner.

SJOKK: Innspillingen av «Ex on the Beach Afterski» er godt igang. Det har imidlertid ikke gått helt på skinner, spesielt ikke for hytteeier Steinar Tafjord. Foto: Privat
SJOKK: Innspillingen av «Ex on the Beach Afterski» er godt igang. Det har imidlertid ikke gått helt på skinner, spesielt ikke for hytteeier Steinar Tafjord. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette årets sesong av «Ex on the Beach Afterski» har allerede skapt overskrifter, til tross for at programmet fremdeles spilles inn - og ikke har blitt vist på tv ennå.

I år spilles sesongen inn i Hemsedal grunnet den pågående pandemien, og reiserestriksjonene som hører med. Det har skapt reaksjoner, spesielt fra bygdas ordfører.

Han mente nemlig at produksjonsselskapet ikke hadde vært helt ærlige om hvilket program som skulle spilles inn da det først var snakk om å legge innspillingen til Hemsedal. Han var også tydelig på at de ikke ønsket et slikt program velkommen i kommunen.

Nå er det imidlertid ikke bare ordføreren som reagerer. Hytteeier Steinar Tafjord fikk seg nemlig et stort sjokk da han mandag denne uka fikk noe uventet besøk.

Det var Kampanje som først omtalte saken.

- Tenkte det var tyveri

Omtrent 200 meter fra «Ex on the Beach»-hytta ligger nemlig hans egen hytte, i enden av en blindvei. Mandag kunne alarmsystemet hans opplyse han om at det var aktivitet utenfor. Da hadde det nemlig rygget to jeeper helt opp til døra hans.

- Først tenkte jeg det var et tyveri, men det kommer ut en blond jente med bind for øynene og det ser jo helt koko ut. De setter opp et stativ og begynner å filme, forteller Tafjord til Kampanje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer