Tom Ford:

I 2004 vakte stjernedesigneren oppsikt med sexutspill. Etter tolv år forklarer han hvorfor

Tom Ford tar bladet fra munnen. 

- STØRRE FORSTÅELSE: Tom Ford påstår at menn vil få en større forståelse for hvordan kvinner tenker, dersom de selv opplever å bli penetrert. Her er designeren avbildet med Miley Cyrus og Rihanna. Foto: NTB Scanpix
- STØRRE FORSTÅELSE: Tom Ford påstår at menn vil få en større forståelse for hvordan kvinner tenker, dersom de selv opplever å bli penetrert. Her er designeren avbildet med Miley Cyrus og Rihanna. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Allerede i 2004 skapte den frittalende designeren og filmregissøren Tom Ford (55) store overskrifter da han kom med følgende uttalelse til GQ Magazine:

- Jeg mener alle menn bør oppleve å bli knullet en eller annen gang i livet sitt.

Ifølge Huffington Post ble den heterofile, mannlige journalisten fra GQ også oppfordret på det sterkeste om å oppleve penetrering, gjerne av en god kompis eller noen som sto ham nær.

Uten videre forklaring gikk utspillet verden rundt, og den svært anerkjente designeren hevdet i ettertid at han var beruset da intervjuet fant sted.

Nå, tolv år senere, har stjernedesigneren nok en gang latt seg intervjue av samme magasin, hvor temaet igjen blir brakt på banen.

- Sårbar

Overfor GQ sier Ford at han fortsatt står inne for uttalelsen, men gir i motsetning til tidligere et utfyllende svar på hvorfor han mener alle menn bør oppleve seksuell penetrering.

- Jeg tror det vil hjelpe dem å få en større forståelse av kvinner, sier han, ifølge Daily Mail og fortsetter:

- Det er en så sårbar posisjon å være i, og det er en passiv posisjon å være i. Det er som en slags invasjon, så selv om det er samtykkende, er det fortsatt veldig privat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer