I 2008 ba Teyana Taylor verden Google henne. Nå går hun viralt

Dette er Kanye Wests mystiske videodame. 

VISER SEG FRAM: I musikkvideoen til låta «Fade» av Kanye West er 25 år gamle Teyana Taylor stjerna. Hun har fått massiv oppmerksomhet for rollen sin. Foto: Tidal/MTV/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
VISER SEG FRAM: I musikkvideoen til låta «Fade» av Kanye West er 25 år gamle Teyana Taylor stjerna. Hun har fått massiv oppmerksomhet for rollen sin. Foto: Tidal/MTV/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2008 var det neppe mange som hadde hørt om rapper og skuespiller Teyana Taylor (25). Selv ikke før søndagens VMA-utdeling kan hun sies å være særlig kjent.

Ifølge Google har interessen for henne skutt i været etter søndag. Det fordi hun er med i Kanye Wests nye musikkvideo til låta «Fade». Den er utgitt eksklusivt på Tidal.

Hun hylles for den trente kroppen hun viser fram i videoen, og har fått massiv oppmerksomhet verden over, ifølge BET.

Hvem er egentlig den mystiske skjønnheten Kanye West har valgt å samarbeide med? Det viser seg at hun har litt av en fortid.

Bortskjemt på MTV

Verden fikk sitt første glimt av Taylor i 2007, da hun var med i det populære programmet «My Super Sweet Sixteen». I programmet skulle velstående tenåringer fra USA leve ut drømmen om en perfekt 16-årsfest, og den ene var ofte mer ekstravagant enn den andre.

På sin fest valgte Taylor å bli båret inn av toppløse menn i noe som minnet om en Barbie-eske. Dette var det første steget på New York-jentas vei mot å bli kjent.

Året etter kom låta med tittelen «Google Me, Baby» - en oppfordring til å søke etter Taylor på nettet. Dette var i Facebooks oppstartfase, men Taylor var å finne på andre sosiale plattformer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer