Demi Lovato:

I 2012 frontet stjerna en «edruelig livsstil» - men det var langt fra sannheten

- Jeg sneik med meg kokain på fly, forteller artisten.

IKKE EDRU LIKEVEL: I 2012 promoterte sanger og skuespiller Demi Lovato en edruelig livsstil - mens hun fortsatt var avhengig av kokain. Her er hun avbildet på People's Choice Awards i Los Angeles i januar det året. Foto: AFP PHOTO / NTB scanpix
IKKE EDRU LIKEVEL: I 2012 promoterte sanger og skuespiller Demi Lovato en edruelig livsstil - mens hun fortsatt var avhengig av kokain. Her er hun avbildet på People's Choice Awards i Los Angeles i januar det året. Foto: AFP PHOTO / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske sangeren og skuespilleren Demi Lovato (25) har vært åpen om at hun har slitt med både spiseforstyrrelser og rusproblemer.

Lovato, som ble stjerne mens hun fortsatt var barn, fortalte imidlertid i 2012 at hun var blitt rusfri etter et opphold på en avrusningsklinikk.

I en ny dokumentarfilm avslører derimot Lovato at dette var et spill for galleriet:

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sier hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

Ifølge Page Six røper 25-åringen videre at hun på denne tida var så avhengig av det ulovlige rusmiddelet kokain at hun smuglet det med seg og tok det i skjul overalt.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden ... Jeg var rusa i type to måneder, der jeg brukte det hver dag, sier hun i dokumentaren.

Var rusa under «edru-intervju»

Som tenåring jobbet den daværende barnestjerna for Disney Channel, og det var på denne tida hun prøvde kokain for første gang. Lovato var bare 17 år gammel.

- Jeg var redd, for moren min hadde alltid fortalt med at hjertet kunne sprenge hvis man tok det. Men jeg gjorde det likevel, og jeg elsket det første gang jeg tok det, minnes hun, ifølge Billboard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer