Ellen DeGeneres:

I 60 år har Ellen DeGeneres liv vært preget av kritikk, tragedier og kjærlighet

Ellen DeGeneres klarer ikke å forsone seg med alderen.

BURSDAG: Fredag 26. januar fyller talkshowdronninga Ellen DeGeneres 60 år. Selv mener hun at hun fortsatt er et barn. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: Fredag 26. januar fyller talkshowdronninga Ellen DeGeneres 60 år. Selv mener hun at hun fortsatt er et barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Med sitt suksessrike talkshow «The Ellen DeGeneres Show», har talkshow-dronninga Ellen DeGeneres kapret mange hjerter opp gjennom åra.

I dag fyller hun 60 år, noe hun knapt klarer å forstå.

- Jeg kan ikke tro at jeg fyller 60 år. Jeg er så barnslig, jeg er som et barn, fortalte DeGeneres til magasinet Good Housekeeping, gjengitt av Belfast Telegraph, i høst.

Ifølge avisa skal talkshowstjerna holde en storslått fest på selve dagen med venner, familie og kona Portia de Rossi (44).

- Portia forstår meg. I bryllupsløftene våre gjenga hun et sitat: «Det er godt å bli elsket. Det er dypt å bli forstått» - og for meg er det alt, fortalte DeGeneres og la til:

- «Jeg elsker deg», betyr egentlig at «jeg forstår deg». Og hun elsker meg for alt jeg er. Hun støtter meg og gjør meg glad.

Det var i 2008 duoen giftet seg, og i år feirer de 10 år som rette ektefolk.

Mistet jobben

Med en fanskare uten like, med flere millioner følgere på sosiale medier, og et lykkelig ekteskap med den australske skuespilleren Portia de Rossi, ser det ut til at livet til den 60 år gamle superstjerna smiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer