Nicole Kidman:

I dag fyller stjerna 50 år, men utseendet er slående likt som da karrieren starta

I en årrekke har Nicole Kidman imponert som skuespiller - hennes skjønnhet har fulgt henne hele veien.

SLÅENDE LIK: Helt siden hun slo gjennom som skuespiller har Nicole Kidmanns skønnhet vært slående lik. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
SLÅENDE LIK: Helt siden hun slo gjennom som skuespiller har Nicole Kidmanns skønnhet vært slående lik. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag, 20. juni fyller den australske skuespilleren Nicole Kidman 50 år.

Den suksessrike skuespilleren har i løpet av sin karriere medvirket i en rekke spillefilmer og tv-serier. Allerede som 15-åring debutterte hun i filmen «A bush christmas». Siden den gang har hun gjort seg godt bemerket.

Når hun i dag fyller 50 år har hun en lang karriere å se tilbake på - men stjernas utseende har vært slående likt hele veien.

Med sine lange lokker kaster fremdeles Kidman glans både på lerrete og på den røde løperen. Nylig skapte hun overskrifter sammen med ektemannen Keith Urban (49) som hun har døtrene Faith Margaret og Sunday Rose sammen med.

Under årets filmfestival i Cannes dukket nemlig paret opp på den røde løperen og så nyforelskede ut foran fotografene. De to stjernene klarte ikke å holde fingrene fra hverandre og kysset ømt på hverandre uten å bry seg om menneskene rundt.

Tok ut brystimplantater

Den Oscar-vinnende filmstjerna har stadig vært i medienes søkelys på grunn av utseendet sitt.

Helt tilbake til 2010 er det blitt spekulert i om den australske filmstjernen har forstørret brystene, men det var i 2014 ryktene om at hun hadde fått brystimplantater virkelig skjøt fart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer