«Pacific Blue»:

I en årrekke var kortbuksene deres synonymt med sommer og sol. Slik gikk det med «Pacific Blue»-stjernene

I forkant av serien hadde skuespillerne én ting til felles. De var alle modeller. I ettertid har stjernene derimot gått i ulike retninger.

POPULÆRT: I en årrekke spilte denne gjengen politibetjenter på Santa Monica Beach i tv-serien «Pacific Blue». F.v: Mario Lopez (Bobby Cruz), Jim Davidson (T.C Callaway), Paula Trickey (Cory McNamara), Shanna Moakler (Monica Harper) og Darlene Vogel (Chris Kelly). Foto: TV 2
POPULÆRT: I en årrekke spilte denne gjengen politibetjenter på Santa Monica Beach i tv-serien «Pacific Blue». F.v: Mario Lopez (Bobby Cruz), Jim Davidson (T.C Callaway), Paula Trickey (Cory McNamara), Shanna Moakler (Monica Harper) og Darlene Vogel (Chris Kelly). Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Just Another Day in L.A» var temasangen, og tettsittende uniformer, spenstige sykkelhopp og bikinikledde damer utgjorde hovedingrediensene.

Tv-serien «Pacific Blue» ble vist på TV 2 hver sommerkveld på slutten av 90- og begynnelsen av 2000-tallet, og var for mange synonymt med ferie, sommer og sol.

Faktisk var tv-serien så populær at TV 2 i 2008 så seg nødt til å sende den fire kvelder i uka hele sommeren. Dette etter at en aksjon på Facebook gjorde det klart at serien var den mest ønskede reprisen norske tv-seere ville ha på skjermen.

Etter suksessen har imidlertid få av skuespillerne fra serien, ofte omtalt som «Baywatch på sykkel», hatt noen stor suksess på tv-skjermene. Andre har skiftet karriereretning fullstendig.

Hva gjør «Pacific Blue»-stjernene egentlig i dag?

Ga ut kristen-CD

Jim Davidson (55), for de fleste av oss kjent som politibetjenten T.C Callaway, var regnskapsfører hos PWC i New York da han ble oppdaget som modell. Modellkarrieren ledet ham til mindre roller i ulike tv-serier, før han fikk rollen som Callaway.

Siden Davidson sluttet som syklende politi i «Pacific Blue», har vi hørt ytterst lite fra ham, i hvert fall her hjemme. Men helt borte ble han ikke med en gang. På 2000-tallet hadde han flere gjesteopptredener i serier som «Charmed» og «CSI: Miami», men hev seg deretter på såpeoperabølgen og hadde blant annet en liten rolle i den nærmest evigvarende såpeoperaen «Glamour».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer