Mads Hansen:

I heftig boligstrid

Mads Hansen er ikke fornøyd med prosessen som førte til at det skal bygges 45 nye boliger i nærheten av hjemmet hans.

IKKE FORNØYD: Mads Hansen synes ikke noe om at det skal bygges 45 nye boliger i nærheten av hjemmet hans. Nå retter han kritikk mot den politiske prosessen. Foto: Tore Meek / NTB
IKKE FORNØYD: Mads Hansen synes ikke noe om at det skal bygges 45 nye boliger i nærheten av hjemmet hans. Nå retter han kritikk mot den politiske prosessen. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag er det duket for premieren av «Farmen», hvor Mads Hansen (36) skal få bryne seg på jobben som programleder for TV 2-programmet for aller første gang.

Privat befinner Mads Hansen seg, sammen med flere andre, midt oppi en betent boligstrid, ifølge Drammens Tidende.

Konflikten bunner i at boligområdet Hansen og flere andre barnefamilier bor i på Lierskogen, med navn Ekeberg, skal fylles med 45 nye boenheter tett på hjemmene deres.

Uenigheter

Beslutningen kom i fjor, da kommunestyret ga sitt ja, med knappest mulig flertall, til å sette av et nytt boligfelt. Over et år seinere fikk beboerne formelt varsel om oppstart av planarbeid for Øvre Ekeberg, skriver Drammens Tidende.

Etter at Hansen og flere andre fikk nyss om byggeplanene, gikk de sammen for å engasjere seg mot grunneiere og folkevalgte. Ifølge avisa er temaer som løgn, private fordeler og habilitet blant det som har blitt snakket om.

- Da vi flyttet inn ble vi forespeilet ingen videre utbygginger. Nå blir det plutselig en massiv utbygging, sier Mads Hansen til Drammens Tidende.

Et brev som tok opp beboernes bekymring rundt de nye boligene og presset det kunne gi i en situasjon hvor det allerede er ventelister på barnehagene i nærområdet, ble sendt til kommune i forkant av møtet i fjor. Brevet inneholdt også skepsis til at grunneier er politiker i kommunens fremste parti, Høyre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer