Aurora Gude:

I «hundekrise» - FHI med klar beskjed

Aurora Gude testet positivt for corona og står overfor flere utfordringer.

SMITTET: Aurora Gude testet positivt for corona og havnet i «hundekrise». Her med chihuahuaene (fra v.) Goose, Toby og Holly. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SMITTET: Aurora Gude testet positivt for corona og havnet i «hundekrise». Her med chihuahuaene (fra v.) Goose, Toby og Holly. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Aurora Gude (29) ble kjent da hun vant «Paradise Hotel» i 2014 og slapp kula noen hundredeler før partneren Nicolai Bennis. Pengepremien delte hun med venninna Ann Marielle Lipinska (32).

Siden har 29-åringen vært å se i TV-programmer som «Charterfeber» og «Camp Kulinaris».

Tidligere denne uka delte Gude på sin egen Instagram at hun, i likhet med mange andre kjendiser, har testet positivt for corona.

- Jeg må jo bare innrømme at jeg ble skikkelig redd med en gang jeg testet positivt. Det er nesten som en kjønnssykdom, det føles som man har vært borti noe ekle greier. Men jeg skjønner at det ikke er så farlig nå og det er jo mange som har hatt det, forteller hun til Dagbladet.

Videre forklarer Gude at hun har milde symptomer og at det står greit til med formen.

- Det går fint! Jeg har hatt feber og hoste, men føler meg bedre nå. Jeg var veldig redd for å bli ordentlig dårlig, men jeg tar ikke helsa mi for gitt, fortsetter hun.

«Hundekrise»

Overfor Dagbladet forteller Gude at hun også befinner seg midt oppi det hun beskriver som en «hundekrise». Hun har nemlig vært nødt til å finne en løsning på hvem som kan gå tur med hundene hennes. Det er ikke en enkel oppgave, ifølge henne selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer