I juli barberte Shannen Doherty av seg håret. Nå røper hun trist nyhet

Kreftsykdommen har spredt seg. 

TÅREVÅTT: I juli delte Shannen Doherty en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun gjennom flere bilder viste prosessen med å barbere av seg håret. I et ferskt intervju forteller Doherty at kreften har spredt seg. Foto: Xposure / Scanpix
TÅREVÅTT: I juli delte Shannen Doherty en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun gjennom flere bilder viste prosessen med å barbere av seg håret. I et ferskt intervju forteller Doherty at kreften har spredt seg. Foto: Xposure / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august i fjor avslørte den tidligere «Charmed»- og «Beverly Hills 90210»-stjernen Shannen Doherty (45) at hun hadde fått brystkreft.

Da hadde hun selv visst om sykdommen i et halvt år.

Skuespilleren har valgt å være åpen om kreften, og i juli delte hun en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun i seks trinn viser hvordan hun barberer av seg mesteparten av håret.

Nå avslører Doherty at kreften har spredt seg, melder Entertainment Tonight.

- Jeg hadde kreft med spredning til lymfene. Etter en av operasjonene oppdaget vi nå at noen av kreftcellene ser ut til å ha kommet seg videre ut fra lymfeknutene også. Derfor skal jeg gjennom cellegift og deretter strålebehandling nå, forteller hun til nettstedet mandag.

Har fjernet et bryst

Samtidig avslører Shannen også at hun i mai fjernet det ene brystet, og hva hun synes er det vanskeligste i kampen mot kreften.

- Det ukjente er alltid det som er mest skummelt. Kommer cellegiften til å virke? Kommer strålingen til å virke? Må jeg gå gjennom alt dette flere ganger?

- Alt annet skal jeg klare å håndtere. Smerte er overkommelig og å leve uten et bryst er overkommelig. Det er verre med bekymringen for fremtiden og hvordan fremtiden vil påvirke de du er glad i, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer