Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- I kveld blir det en feiring fra helvete

Team Åge vant «Det store korslaget».

VANT: Team Åge, frontet av Åge Sten Nilsen, gikk seirende ut av «Det store korslaget». Foto: SCANPIX
VANT: Team Åge, frontet av Åge Sten Nilsen, gikk seirende ut av «Det store korslaget». Foto: SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet): Team Åge gikk seirende ut av «Det store korslaget» mot Team Bjarne på TV 2.

- I kveld skal det bli en feiring fra helvete. Vi er så slitne at det trengs bare et halvt glass sjampis før vi er på bærtur. Jeg er på bærtur allerede av gledesrus, sier frontfigur Åge «Glam» Sten Nilsen til Dagbladet etter sending.

- Det er 20 korister her som har jobba rævva av seg, med meg som slavedriver. Og jeg har drevet dem på grusomt vis, hyler Nilsen om vinnertaktikken.

I tillegg til puddelseier over trønderrock vinner Team Åge 500 000 kroner som skal gå til et formål i hjemkommunen. I dette tilfellet blir det en «rockecontainer» i Sarpsborg.

- Nå får ungdom i hele Østfold nyte godt av seieren. Nå får de et sted å spille og øve seg. Vi skal rekruttere nye, lovende artister, proklamerer Nilsen.

Team Bjarne, ledet av D.D.E.-nestor Bjarne Brøndbo, måtte se seg slått på målstreken i korkampen.

- Vi gratulerer selvsagt Sarpsborg og Team Åge, sa Bjarne Brøndbo umiddelbart etter at tapet var et faktum, men:

- Det blir bestandig fest i Namsos, la han til.

TAPTE: Bjarne Brøndbos Team Bjarne tok nederlaget med trønderhumør. - det blir bestandig fest i Namsos, opplyste han. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM / SCANPIX
TAPTE: Bjarne Brøndbos Team Bjarne tok nederlaget med trønderhumør. - det blir bestandig fest i Namsos, opplyste han. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media