Jowst i Eurovision Song Contest 2017:

I kveld skal Jowst i ilden: - Det er noe alvorlig galt hvis vi ikke går til finalen

Joakim With Steen tror Norge får en plass i ESC-finalen, selv om lysmaska skulle svikte når det gjelder som mest.

SELVSIKKER JOWST: Joakim With Steen (bildet) og Aleksander Walmann regner med å sikre seg en plass i årets Eurovision Song Contest-finale etter årets andre semifinale torsdag kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SELVSIKKER JOWST: Joakim With Steen (bildet) og Aleksander Walmann regner med å sikre seg en plass i årets Eurovision Song Contest-finale etter årets andre semifinale torsdag kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KIEV (Dagbladet): Onsdag ettermiddag og kveld fikk Norges håp i Eurovision Song Contest, Joakim With Steen (27) og Aleksander Walmann (31), en ikke ideell oppladning til kveldens semifinale.

Lysmaska til With Steen, som er blitt Jowst' signatur på scenen, virket ikke under noen av de to generalprøvene. Og fagjuryen i ESC avla sine stemmer basert på onsdagens siste generalprøve.

Torsdag ettermiddag møtte norsk presse With Steen på Eurovision-arenaen. Låtskriveren og produsenten, og mannen bak artistnavnet Jowst, sier at LED-maska nå skal fungere som den skal.

Og hvis den svikter igjen i kveld, kommer ikke det til å ha noen avgjørende betydning, ifølge 27-åringen:

- Det er ikke så farlig om den ikke funker i kveld. Vi kommer til å gå videre i kveld, med eller uten lys i maska. Hvis vi ikke gå videre til finalen, er det noe alvorlig galt, mener With Steen.

- Men maska må funke for å vinne hele greia, legger han til.

«Bonus» med lys i maska

Under kveldens semifinale er det publikum og Eurovision-fans over hele verden som skal avlegge sine stemmer, men jurystemmene ble altså avlagt allerede i går. Og disse stemmene har akkurat like stor betydning for resultatet som stemmene fra seerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer