Marna Haugen Burøe er ute av «Skal vi danse»:

- I morgen skal vi spise frokost sammen for første gang på åtte uker

«Komikerfrue» er ferdig i dansekonkurransen.

STOLT EKTEMANN: Komiker Ørjan Burøe var full av lovord om kona Marna Haugen Burøe etter at hun røyk ut av «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Hedda Fannemel Espeli
STOLT EKTEMANN: Komiker Ørjan Burøe var full av lovord om kona Marna Haugen Burøe etter at hun røyk ut av «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Hedda Fannemel Espeli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): I kveld var det duket for både tårer og sterke følelser i «Skal vi danse», da de gjenværende av årets deltakere framførte hver sin dans som hyllest til noen de ser opp til eller som står dem nær.

Marna Burøe Haugen (36) valgte å hylle en barndomsvenninne, men til tross for en hederlig innsats på parketten gikk det ikke veien for «Komikerfrue» denne gang.

Ektemannen hennes, komiker Ørjan Burøe (43), er ikke sein med å finne fram superlativene når Dagbladet møter ham, Marna og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker, etter at exiten var et faktum:

- Som jeg nettopp sa til Glenn Jørgen, de har knivet helt i toppen, det er ekstremt høyt nivå. Det er veldig gode dansere. Og hun er en tobarnsmor fra Ørsta, som har gjort en fantastisk innsats! Det er rørende. Jeg tror de kunne vært med en uke til, men det var veldig bra, dette her! Jeg likte det, altså, sier Burøe.

Første felles frokost på åtte uker

Imidlertid innrømmer komikeren at han også synes det er litt ålreit at dansesirkuset er over for kona for denne gang:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer