Bianca Ingrosso:

I ordkrig med mora

Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren er helt uenige når det kommer til å fikse på utseendet.

UENIGE: Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren har et nært forhold. Det betyr imidlertid ikke at de er enige om alt. Foto: Erik Simander/TT/NTB
UENIGE: Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren har et nært forhold. Det betyr imidlertid ikke at de er enige om alt. Foto: Erik Simander/TT/NTB Vis mer
Publisert

26 år gamle Bianca Ingrosso har de siste åra vært skyteskive for en rekke krasse kommentarer fra følgerne sine i sosiale medier, og enkelte brukere har så å si ikke vist henne noen nåde.

Bianca har ved flere anledninger måttet forsvare seg mot svært uhyggelige kommentarer om både privatliv, utseende og business.

Nå er det imidlertid mora Pernilla Wahlgren (53) hun har sett seg nødt til å svare, skriver blant andre Aftonbladet, som henviser til ukas episode av familiens realityprogram «Wahlgrens Värld».

Pernilla stiller nemlig spørsmål om hvorfor unge, inkludert dattera, velger å fikse på utseendet sitt, med blant annet bruk av botox.

Klar oppfordring fra mora

Det skal riktignok nevnes at Bianca nektet hardnakket i fjor for at hun har brukt botox. Ifølge den svenske avisa kommer hun imidlertid inn på temaet med mora i den ferske episoden.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Jeg gjør det fordi når jeg er med i «Talang» så får jeg en sånn blodåre her, en sånn spent blodåre som gjør at jeg ser forferdelig sint ut på tv, forklarer Bianca, uten at mora akkurat er enig.

- Og jeg synes man ser sint ut med botox. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal ta botox når man er så ung. Det skjønner jeg ikke, sier Pernilla.

26-åringen mener på sin side at moras generasjon ofte stiller spørsmål ved hvorfor unge ønsker å fikse på utseendet, samtidig som de selv gjør ulike inngrep.

Pernillas sønn, og Biancas bror, Benjamin Ingrosso (24), hevder på sin side at søstera ser ut som en annen i dag enn hva hun gjorde for bare tre år siden.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Det er noen i familien min som har fått for seg at den dagen jeg fylte 18 ... om jeg forandrer utseendet når jeg blir eldre, så er det fordi jeg selv har endret på det, ikke fordi jeg blir eldre, svarer 26-åringen.

Fillers

Dette er imidlertid ikke første gang Pernilla Wahlgren har uttrykket at hun ikke er særlig fornøyd med at dattera endrer på utseendet sitt.

For ett år siden forsøkte hun nemlig å få Bianca til å slutte med fillers i leppene.

26-åringen, som er blant Sveriges største influensere, påpekte at fillers forsvinner i løpet av et halvt år, en forklaring mora ikke kjøpte.

- Ja, og når det har gått ut kan du slutte med det, sa Pernilla.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

I stedet for å ta til seg moras råd, mente Bianca at også Pernilla burde fikse på utseendet.

- Nei, du kunne også lagt inn litt, man ser jo knapt overleppa di, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer