Carole Middleton:

I sjeldent intervju: - Det har ikke alltid vært like enkelt å holde sammen

Carole Middleton har gitt sitt første intervju noensinne.

FØLGER MED: Carole Middleton er moren til både Catherine og Pippa, som begge har sørget for store overskrifter verden over. Nå snakker hun ut for første gang om livet sitt, som forretningskvinne og mor til to av verdens mest omtalte mennesker. Foto: NTB scanpix
FØLGER MED: Carole Middleton er moren til både Catherine og Pippa, som begge har sørget for store overskrifter verden over. Nå snakker hun ut for første gang om livet sitt, som forretningskvinne og mor til to av verdens mest omtalte mennesker. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen enkel sak å være mor til to av verdens mest kjente mennesker. Carole Middletons (63) to døtre, Catherine (36) og Pippa (35), har i omtrent et tiår sørget for utallige overskrifter i pressen. Den ene er gift med den britiske arveprinsen, mens den andre stjal showet i førstnevntes bryllup.

Hertuginnemoren har fulgt døtrene hele veien, samtidig som hun har hatt nok å holde i selv. 63-åringen står nemlig bak selskapet Party Pieces, et selskap som over nettet selger alt man kan trenge for en skikkelig fest. Det er også i anledning det verdenskjente selskapet, som har kunder rundt om over alt, at hun for første gang har latt seg intervjue.

Saken fortsetter nedenfor.

Journalister har selvsagt vært interesserte i å høre Carole Middletons historie. Om hvordan alt har påvirket familien, og om forholdet hun har til døtrene i dag. Fordi hennes eget selskap nå har fylt 30 år, har 63-åringen stilt opp til en uhyre sjelden prat med avisa The Telegraph.

Selv om intervjuet i stor grad dreier seg om henne som forretningskvinne, får vi også servert eksklusive detaljer om hvordan hun er som både mor og bestemor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer