Samuel Massie og Arne Ulvolden:

I sjokk etter dødelig tigerangrep

- Det er vanvittig trist.

PÅ REISE: Eventyreren Samuel Massie er for tida i India med bestefaren Arne Ulvolden. Torsdag fikk de en brutal opplevelse. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
PÅ REISE: Eventyreren Samuel Massie er for tida i India med bestefaren Arne Ulvolden. Torsdag fikk de en brutal opplevelse. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Samuel Massie (26) og bestefaren Arne Ulvolden (84) er for tida på nok en reise sammen, denne gangen i India. Dette har vært en etterlengtet tur for den reiseglade duoen, som tidligere i år måtte sette reiseplanene på vent da de begge ble akutt syke.

De to har underveis på reisen blitt kjent med flere lokale, og nylig ble de med noen de har møtt på veien til landsbyen Satyanarayan Pur, som ligger helt øst i India. Torsdag tok turen en dramatisk vending for alle.

Da gikk en tiger til angrep på en av landsbyens innbyggere.

Dramatisk tigerangrep

- I går var det et tigerangrep i landsbyen her, som drepte den ene naboen der vi bor, forteller Massie til Dagbladet på telefon fra Øst-India.

Massie forteller at mannen, som han antar var i 50-åra, var nede ved elva og plukket krabber da en tiger sneik seg på bakfra og beit ham i nakken.

To andre menn var også med, og slo tigeren så den til slutt stakk av. Det var derimot for seint for en av mennene, som mistet livet. Massie og bestefaren så ikke angrepet selv, men befant seg i landsbyen, som ligger om lag hundre meter fra elva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer