Chris Daughtry:

I sorg: - Helt ødelagt

Artistens stedatter ble funnet død fredag.

DØDSFALL: Chris Daughtrys stedatter ble funnet død fredag. Denne helga brøt artisten tausheten om den knusende nyheten. Foto: Rebecca Sapp/Getty Images for The Recording Academy/AFP / NTB
DØDSFALL: Chris Daughtrys stedatter ble funnet død fredag. Denne helga brøt artisten tausheten om den knusende nyheten. Foto: Rebecca Sapp/Getty Images for The Recording Academy/AFP / NTB Vis mer
Publisert

Fredag i forrige uke kom den triste nyheten om at artist Chris Daughtry (41) måtte avlyse turnéen han for øyeblikket er på, etter at hans stedatter, Hannah Price, var blitt funnet død.

Hannah ble 25 år gammel. Hun ble funnet død av politiet i sitt eget hjem i Nashville.

- På grunn av det uventede dødsfallet til Chris og Deanna Daughtrys datter, Hannah, har alle planlagte Daughtry-konserter den kommende uka blitt utsatt, sa en representant for sangeren i en uttalelse til People fredag.

Denne helga brøt også 41-åringen selv tausheten etter den knusende nyheten.

TRAGEDIE: Leo Ajkic kaller den svenske rapperen Einár´s dødsfall en tragedie. Video: AP / NTB. Reporter: Magnus Paus/ Vegard Krüger / Christian Fjermeros. Vis mer

- Helt ødelagt

«Jeg prøver fortsatt å prosessere de seineste 24 timene. Jeg er helt ødelagt og hjerteknust», deler han til et innlegg på Instagram.

«Jeg mistet mora mi til kreft forrige uke, men jeg var heldig nok til å få sjansen til å si hadet, og prosesserte det privat. Men vi fikk aldri ta farvel med vår elskede Hannah og det er enda et hardt slag for familien».

Han takker videre for alle fine ord og kondolanser, og skriver at han tilbringer den vanskelige tida med resten av familien.

«Hannah, jeg elsker deg og savner deg. Jeg skulle ønske jeg kunne holde deg. Dette gjør så vondt», avsluttet han.

KRITISERES: Travis Scott er i hardt vær etter åtte personer døde under festivalen hans i Houston. Vis mer

- Jeg elsker deg

25-åringens tragiske dødsfall fant sted dagen etter at Chris og kona Deanna (48) feiret 21 år som gift.

De giftet seg 11. november i 2000, og sammen har de tvillingene Adalynn Rose og Noah James (10). Deanna har, i tillegg til Hannah, sønnen Griffin (23) fra et tidligere forhold.

Denne helga uttalte også den sørgende mora seg om datteras dødsfall.

«Min førstefødte. Jeg elsker deg uendelig, Hannah. Familien vår vil gjerne takke for all kjærlighet mens vi sørger over dattera vår Hannah».

Hun skrev videre at de fremdeles venter på å få vite dødsårsaken.

«Hjertene våre er knust», avsluttet hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer