David Pastrnak:

I sorg - mistet sin nyfødte sønn

- Du vil være elsket for alltid.

I SORG: Hockeyspilleren David Pastrnak delte mandag denne uka et innlegg på Instagram, der det kommer fram at han og kjæresten Rebecca har mistet sin nyfødte sønn. Foto: Instagram / David Pastrnak
I SORG: Hockeyspilleren David Pastrnak delte mandag denne uka et innlegg på Instagram, der det kommer fram at han og kjæresten Rebecca har mistet sin nyfødte sønn. Foto: Instagram / David Pastrnak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den profesjonelle hockeyspilleren David Pastrnak og den svenske kjæresten Rebecca Rohlsson går i disse dager gjennom alle foreldres verste mareritt. Denne uka mistet de nemlig sin nyfødte sønn.

Den 25 år gamle NHL-spilleren delte mandag et innlegg på Instagram. Der kommer det fram at parets førstefødte sønn, som ble født i forrige uke, er død, skriver blant andre People.

Innlegget viser et svart og hvitt-bilde av sønnen Viggos føtter. Han ble seks dager gammel.

«Viggo Rohl Pastrnak, 17. juni 2021 - 23. juni 2021. Vi har en engel som våker over oss og vi kaller ham sønn. Du vil være elsket for alltid», skriver han til innlegget.

Det kommer ikke fram i innlegget hva som har skjedd, men han skriver at de håper alle kan respektere parets privatliv mens de går gjennom denne hjerteskjærende hendelsen.

«Hjerteknust»

I skrivende stund har innlegget fått hele 293 000 likerklikk, samt over 17 000 kommentarer.

I kommentarfeltet har fans og følgere strømmet til med støttemeldinger, og samtlige skriver at de kondolerer og tenker på paret i den store sorgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer