Benedicte Adrian:

I sorg: - Mitt hjerte blør

Den norske sangstjerna avslører i et Facebook-innlegg at hun har mistet mora, Liv Adrian.

I SORG: Benedicte Adrian delte denne uka et innlegg på Facebook, der det kommer fram at mora Liv har gått bort. Her med barna Viktor og Alexia, samt mora. Foto: Tore Skaar

I SORG: Benedicte Adrian delte denne uka et innlegg på Facebook, der det kommer fram at mora Liv har gått bort. Her med barna Viktor og Alexia, samt mora. Foto: Tore Skaar

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sangartisten Benedicte Adrian (54) har blendet publikum i inn- og utland helt siden hun slo gjennom med popduoen Dollie de Luxe i 1980. I seinere tid har hun gjort seg bemerket i tv-programmer som «Idol», «Stjernekamp» og nå sist «Camp Kulinaris».

Hele veien har hun hatt et godt og nært forhold til mora, Liv. Torsdag sovnet Liv Adrian inn ved Cathinka Guldberg-senteret. Det melder Benedicte Adrian selv i et innlegg på Facebook.

«Min kjæreste mor sovnet stille inn i dag! Mitt hjerte blør. Savnet blir stort. Hvil i fred! Du har vært en god mor», skriver hun på rørende vis.

«Cato, Alexander og jeg planlegger en vakker begravelse. Dato og tidspunkt er ennå ikke satt. Vi må ta smittevernhensyn og vet ikke hvor stort vi kan planlegge. Takk til pleierne ved Cathinka Guldberg senteret for en verdig avslutning for Liv Adrian», skriver hun videre.

Liv Adrian var utdannet tannlege. I 1956 ble hun landets yngste ferdigutdannede tannlege den gang, bare 21 år gammel.

Dagbladet har vært i kontakt med Benedicte Adrian, som har godkjent omtalen av moras bortgang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer