Åge Sten Nilsen:

I sorg: - En bauta av en kar

I sorg etter tap av kollega.

I SORG: Åge Sten Nilsen minnes sin kollega Tom Rønningsveen som en god venn. Foto: Privat
I SORG: Åge Sten Nilsen minnes sin kollega Tom Rønningsveen som en god venn. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artistmiljøet i Norge er i sorg etter at musikeren Tom Rønningsveen (54) døde brått og uventet fredag. Ifølge Fredrikstad Blad etterlater Rønningsveen seg en forloveden Åse-Line Carlsen, barn, og barnebarn.

«Wig Wam»-artist Åge Sten Nilsen (52) delte søndag en hyllest til kollegaen og kompisen på Instagram.

De to jobbet tett sammen i ei årrekke. Rønningsveen var blant annet kapellmester for Nilsens forestilling «The Show Must Go On».

«Du var en fyr som alltid stilte opp, eller gjorde så godt du kunne for å stille opp når du i utgangspunktet ikke hadde tid. At du skulle gå bort så brått kom som et sjokk», er noe av det Nilsen deler på Instagram.

Når Dagbladet ringer artisten er det bare én time til han skal spille «Wig Wam»-konsert i Hamburg. Likevel tar han seg tid til å dele varme ord om sin gode venn.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

- Vi ble først kjent som kollegaer, men han ble til en god venn. Vi har mista mange kollegaer de siste åra, og når Tom har spilt i begravelser har vi to stått og pratet om hvor rart det er at folk vi kjenner går bort så uventet. Og nå har det skjedd med ham.

Artisten forteller videre at Rønningsveen var en fyr som ble godt likt av alle og at han var svært talentfull i yrket sitt som musiker.

- At Tom er gått bort er veldig trist. Han var en bauta av en kar og ble godt likt av alle. Han har et helt liv bak seg i bransjen. Tom var en stødig fyr og et helt herlig menneske. Han kommer til å bli sårt savnet, forteller han og understreker:

- Vi må leve livet når vi har muligheten.

FØLSOM: «Skal vi danse»-aktuelle Triana Iglesias legger ikke skjul på at hun gråter lett - til og med på dansetrening. Video: Rød Løper Vis mer

Rønningsveens forlovede kan fortelle at han og Nilsen hadde et fantastisk samarbeid.

- Tom fortjener all oppmerksomhet, for han var ikke en mann som krevde det da han var her. Han var utrolig glad i Åge, og de hadde et fantastisk samarbeid, skriver hun i en tekstmelding til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer