Cameron Boyce

I sorg etter Disney-stjernas (20) død

- Jeg elsket den guttungen.

SØRGER: Adam Sandler fikk gleden av å spille mot Cameron Boyce i flere filmer. Nå sørger han over tapet av den unge stjerna. Foto: NTB Scanpix
SØRGER: Adam Sandler fikk gleden av å spille mot Cameron Boyce i flere filmer. Nå sørger han over tapet av den unge stjerna. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag morgen kom den sjokkerende beskjeden om at Disney-stjerna Cameron Boyce hadde gått bort, bare 20 år gammel. Han er kjent for en rekke roller i Disney-universet, og dødsfallet har vekket en rekke følelser internasjonalt.

I sosiale medier hedres han av både fans og kollegaer.

Boyce har blant annet spilt mot Adam Sandler i «Grown Ups» og «Grown Ups 2», og han er en av dem som minnes den unge stjerna.

- Altfor ung. Altfor skjønn. Altfor morsom, skriver Sandler på Twitter søndag.

- Han var bare den snilleste, mest talentfulle og greieste ungen. Jeg elsket den guttungen. Han brydde seg så mye om familien sin, så mye om verden. Takk, Cameron, for alt du ga oss. Så mye mer var på gang. Våre hjerter er knuste, skriver han videre.

I sorg

Også Chip Esten, som spilte Boyces far i serien «Jessie», er knust.

- Familien min og jeg er knuste over tapet av vår unge og fantastiske venn, Cameron Boyce. Jeg var så heldig å få spille faren hans i Jessie, og vi var så heldige som fikk kjenne ham og hans nydelige familie på skolen hvor alle barna våre gikk, skriver han, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer