I sorg etter familiedødsfall

- Han var en legende, en visjonær, strålende, kjekk, snill og levde et liv fylt av prestasjoner og eventyr.

TUNG NYHET: Paris Hilton har tatt til sosiale medier for å minnes og hedre en av sine nærmeste, som gikk bort denne uken. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
TUNG NYHET: Paris Hilton har tatt til sosiale medier for å minnes og hedre en av sine nærmeste, som gikk bort denne uken. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I natt ble det kjent at den amerikanske forretningsmannen og hotellarvingen Barron Hilton er død, 91 år gammel.

Ifølge Washington Post gikk Barron bort 19. september i sitt hjem i Los Angeles. Foruten å være sønn av hotellpioneren Conrad Hilton, som var grunnlegger av hotellkjeden Hilton, var Barron blant annet bestefaren til Paris Hilton (38).

Sistnevnte er i dyp sorg over å ha mistet en som på mange måter ble regnet som familiens overhode.

- Jeg er svært lei meg over tapet av min bestefar Barron Hilton. Han var en legende, en visjonær, strålende, kjekk, snill og levde et liv fylt av prestasjoner og eventyr. Helt siden jeg var en liten jente, har jeg sett opp til ham som en forretningsmann. Jeg føler meg så takknemlig for å ha hatt en så utrolig mentor. Jeg ønsket alltid å gjøre ham stolt, skriver Paris Hilton innledningsvis i et innlegg på Instagram.

- Siste samtalen

Barron Hilton tilbrakte fem tiår av sitt liv i familiens hotellkjede. Han var blant annet styreformann, president og direktør, før han pensjonerte seg i 1996. Forretningsmannen var også med å opprette American Football League, i tillegg til å være formann for Conrad N. Hilton-stiftelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer