Francesco LoPresti:

I sorg etter kjærestens død

TikTok-stjerna (24) døde.

I SORG: Kaitlin Reagan er i sorg etter at kjæresten Francesco LoPresti gikk bort denne uken. Foto: Instagram/@kaitlin_reagan
I SORG: Kaitlin Reagan er i sorg etter at kjæresten Francesco LoPresti gikk bort denne uken. Foto: Instagram/@kaitlin_reagan Vis mer
Publisert

For sju år siden fikk TikTok-stjerna Francesco LoPresti (24) påvist testikkelkreft, en sykdom han har kjempet mot siden.

Torsdag delte kjæresten Kaitlin Reagan den triste nyheten om at 24-åringen har gått bort. Francesco, som har over 700 000 følgere på den populære appen, døde mandag.

- Jeg er virkelig lei meg, fordi målet mitt var at dere skulle få se han ringe i bjella (på sykehuset hvis han ble frisk journ.anm.), men kreften tok livet hans. Francesco døde mandag 21. mars, sier kjæresten tårevåt i en video til sine tre millioner følgere.

Selv om hun påpeker at videoen har vært vanskelig å lage, mener Kaitlin at fansen fortjener å få vite at kjæresten har gått bort.

- Han elsket dere og elsket alt dere gjorde for han, at dere så på videoene våre og sto sammen med oss, fortsetter hun, og legger til at det vil ta tid for alle å innse at han ikke er blant dem lenger.

- Jeg kommer tilbake, jeg trenger bare litt tid. Alt jeg gjør på veien videre er for ham, sier hun videre.

Kjæresteparet delte ifølge People hundrevis av videoer sammen på TikTok, hvor de blant annet dokumenterte 24-åringens kamp mot kreften, men også inviterte følgerne inn i forholdet sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer