Spice Girls:

I sorg: - Veldig triste

Popgruppa er i sorg etter dødsfall.

TRAGISK BORTGANG: Medlemmene i Spice Girls er i sorg etter at en danser tragisk gikk bort. Foto: REX/NTB
TRAGISK BORTGANG: Medlemmene i Spice Girls er i sorg etter at en danser tragisk gikk bort. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gruppa «Spice Girls» er i sorg etter et tragisk dødsfall, det går fram av et Twitter-innlegg delt på deres offisielle konto.

«Vi er veldig triste over å høre om bortgangen til Dani Hampson, som var en del av «Spiceworld 2019»-familien. Vi sender kjærlighet og styrke til Tom, Bowie og Danis familie og venner», skriver de i innlegget.

Døde på bryllupsdagen

Hampson, som ble 34 år, var danser under turneen til Spice Girls.

Tirsdag delte tidligere X Factor-deltaker Tom Mann (28) den triste beskjeden om at han hadde mistet sin forlovede - på dagen de skulle ha giftet seg.

«På det som skulle vært den lykkeligste dagen i livet vårt endte med irreversibel hjertesorg. Jeg føler jeg har grått et hav. Vi kom oss aldri til alteret, fikk aldri sagt løftene våre, eller danset vår første dans. Men jeg vet at du visste at du var min verden og det beste som har skjedd meg, Danielle», skrev Mann blant annet i innlegget, sammen med et bilde av forloveden og deres sønn.

«Hjerteknust»

I tillegg til Twitter-meldingen til Spice Girls har ett av medlemmene, Emma Bunton (46), kommentert Manns innlegg.

«Hjerteknust på dine vegne. En vakker sjel som vil leve videre. Tenker på dere alle», skriver hun, ifølge BBC.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Flere andre stjerner skriver også til Mann via sosiale medier, blant andre Ellie Goulding (35).

«Jeg tenker på deg konstant. Du er så sterk. Er her for deg alltid. Elsker deg», skriver hun.

Ifølge BBC var Hampson en del av Spice Girls' turné i 2019. I 2021 medvirket hun også som danser i musikkvideoen til Harry Styles' låt «Treat People With Kindness», som var hennes siste jobb før hun ble mor. Hampson etterlater seg sønnen Bowie på åtte måneder.

«Det sterkeste lyset»

Mann, som deltok i «X Factor» i 2014, har skrevet at han skal finne styrke for sønnen. Han skrev også at han skal gjøre sitt beste for å oppdra Bowie slik de alltid har ønsket.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

«Jeg lover deg at han vil vite hvor fantastisk hans mamma var. Jeg lover å gjøre deg så stolt», skrev 28-åringen.

«Min kjæreste Dani, det sterkeste lyset i ethvert rom, min verden er ingenting annet enn mørke uten deg. Jeg vil savne deg for alltid», skrev han også avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer