Else Kåss Furuseth:

I sorg

Else Kåss Furuseth mistet bestemora på 17. mai.

TRIST NYHET: Else Kåss Furuseth deler trist beskjed på Instagram. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
TRIST NYHET: Else Kåss Furuseth deler trist beskjed på Instagram. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Else Kåss Furuseth (41) er programleder for både talkshowet «Kåss til kvelds», og suksesspodkasten «The Kåss Furuseths». Sistnevnte leder hun sammen med podkastmakker og lillesøster Cecilie Ramona Kåss Furuseth (38).

Fredag deler begge søstrene at bestemora, Inger-Johanne, som blant annet har vært veldig delaktig i barnebarnas podkast, gikk bort på nasjonaldagen. Det gjorde de på Instagram med en rekke bilder av bestemora.

«Kjære alle venner. Vår kjære b-mor (og ambassadør for programmet Kåss Furuseths) sovnet fredelig inn til lyden av «Ja, vi elsker» og «Hipp hurra!» på 17. mai, og gikk dermed ut av et langt og godt liv med flagget til topps», skriver NRK-profilen.

Hun håper flere kan la seg inspirere av bestemora på flere måter.

«Til å ringe en venn, ta vare på hverandre, og ikke minst: Ta vare på nesene deres. For å bruke B-mors egne ord: STÅ PÅ, det lysner!».

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Else Kåss Furuseth.

Kjent stemme

Inger-Johanne ble en kjent stemme for lytterne av «The Kåss Furuseths», og søstrene ringte stadig til bestemora for å høre hvordan det gikk, hva hun holdt på med, eller om hun hadde noen visdomsord til podkastens lyttere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer