Else Kåss Furuseth:

I sorg

Else Kåss Furuseth mistet bestemora på 17. mai.

TRIST NYHET: Else Kåss Furuseth deler trist beskjed på Instagram. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
TRIST NYHET: Else Kåss Furuseth deler trist beskjed på Instagram. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Else Kåss Furuseth (41) er programleder for både talkshowet «Kåss til kvelds», og suksesspodkasten «The Kåss Furuseths». Sistnevnte leder hun sammen med podkastmakker og lillesøster Cecilie Ramona Kåss Furuseth (38).

Fredag deler begge søstrene at bestemora, Inger-Johanne, som blant annet har vært veldig delaktig i barnebarnas podkast, gikk bort på nasjonaldagen. Det gjorde de på Instagram med en rekke bilder av bestemora.

«Kjære alle venner. Vår kjære b-mor (og ambassadør for programmet Kåss Furuseths) sovnet fredelig inn til lyden av «Ja, vi elsker» og «Hipp hurra!» på 17. mai, og gikk dermed ut av et langt og godt liv med flagget til topps», skriver NRK-profilen.

Hun håper flere kan la seg inspirere av bestemora på flere måter.

«Til å ringe en venn, ta vare på hverandre, og ikke minst: Ta vare på nesene deres. For å bruke B-mors egne ord: STÅ PÅ, det lysner!».

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Else Kåss Furuseth.

Kjent stemme

Inger-Johanne ble en kjent stemme for lytterne av «The Kåss Furuseths», og søstrene ringte stadig til bestemora for å høre hvordan det gikk, hva hun holdt på med, eller om hun hadde noen visdomsord til podkastens lyttere.

I tillegg til innlegget på Instagram, har søstrene dedikert en egen podkast-episode til ære for den avdøde bestemora, titulert «Hyllest til B-mor».

- Cecilie og jeg vet hun satte umåtelig stor pris på å ha kontakt med dere lytterne, så la oss hedre hennes minne med noen av hennes egne mange fine rare og ja, ganske så kloke ord, sier Else i episoden.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

I episoden har de inkludert flere lydklipp fra telefonsamtaler med bestemora, med både tips, hilsner og hverdagsprat.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer