Camille Grammer:

I sorg

Den tidligere husfruen har mistet en av sine nærmeste.

TRIST: Den tidligere realitystjerna har delt et hjerteskjærende innlegg på Instagram. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
TRIST: Den tidligere realitystjerna har delt et hjerteskjærende innlegg på Instagram. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

Camille Grammer (54) ble først kjent da hun i 1997 giftet seg med «Frasier»-stjerna Kelsey Grammer (67). De to skilte seg imidlertid i 2011, kort tid etter Camille ble en del av rollebesetningen i «The Real Housewives of Beverly Hills».

Camille var med i den populære serien i flere år før hun trakk seg tilbake, og på den tida ble tv-seerne godt kjent med henne. Det kom tydelig fram at familien betydde ekstremt mye for henne.

Nå røper 54-åringen at hun har mistet en av de som sto henne aller nærmest.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Gikk bort

Det er Camilles mor, Maureen Wilson Donatacci, som har gått bort. Camilles talspersoner skal ha bekreftet at Donatacci gikk bort lørdag morgen omringet av familien, skriver TMZ.

Donatacci mistet livet etter å ha kjempet mot kreftsykdom over en lang tid. I løpet av livet sitt hadde hun flere typer kreft, blant annet livmorhalskreft og tarmkreft.

Hun ble 75 år gammel.

Nært forhold

Camille skal ha hatt et nært forhold til sin mor, og har hatt for vane å dele bilder av henne på Instagram hver eneste morsdag.

Også i dag har hun delt et innlegg på Instagram for å hedre sin mor.

«Min mor fikk sine englevinger i dag. Hun var en sterk og vakker kriger som kjempet helt til slutten. Hennes styrke og utholdenhet var inspirerende for så mange. Hun levde livet til det fulle. Hennes kjærlighet og sans for humor fikk oss alle til å føle oss bedre i vanskelige tider. Jeg vil savne deg hver dag. Jeg elsker deg så mye,» skriver hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer