Gunhild Stordalen:

I strupen på Gunhild Stordalen

Bård Hoksrud reagerer på Gunhild Stordalens uttalelser. Selv avfeier hun kritikken.

REAGERER: - Nå får det være nok, sier Bård Hoksrud. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
REAGERER: - Nå får det være nok, sier Bård Hoksrud. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hva skal man si? Jeg tenker at det er veldig overraskende spesielt fordi Coop har vært på ballen når det kommer til å promotere mer planterikt kosthold, sa EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (43) blant annet til Kampanje tidligere tirsdag.

Uttalelsen kom etter at matvarekjeden Coop kjøpte over ti minutter med skjermtid på TV 2 under Champions League-finalen i helga - som de viet til et kjøttstykke.

Stordalen omtalte reklamefilmen som blant annet «hjernedød», og sa at den ikke hører hjemme i 2022.

Reagerer

EAT-grunnleggerens uttalelser har fått politiker Bård Hoksrud til å reagere, og han beskriver det hele som en «sjanseløs skivebom av Gunhild Stordalen».

- Nå får det være nok sårhet fra Gunhild Stordalen fordi en av dagligvarekjedene har en reklamefilm som snakker fint om norsk kjøtt, sier Hoksrud til Dagbladet, og fortsetter:

- Igjen opplever vi en sak der Gunhild Stordalen ukritisk kommer til ordet og får reklamere for sitt kommersielle EAT-konsept, og framhever sin fanatisme mot norsk kjøtt.

Politikeren sier at han heller skulle ønske 43-åringen promoterte det å spise variert, framfor å kritisere den store majoriteten som spiser kjøtt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer