Jeremy Renner:

I stygg ulykke

Skuespilleren skal være i kritisk, men stabil tilstand.

HAWKEYE: Jeremy Renner har gjort det stort som Marvel-helt. Nå er han kritisk skadd. Foto: AP
HAWKEYE: Jeremy Renner har gjort det stort som Marvel-helt. Nå er han kritisk skadd. Foto: AP Vis mer
Publisert

Skuespiller Jeremy Renner (51) er i en kritisk, men stabil tilstand etter en brøyteulykke. Det bekrefter hans representant overfor det amerikanske nettstedet People.

Marvel-skuespilleren pådro seg skader etter en værrelatert ulykke da han brøytet snø tidligere den dagen.

- Vi kan bekrefte at Jeremy er i kritisk, men stabil tilstand med skader han pådro seg i en værrelatert ulykke mens han ryddet snø søndag, sier en representant for Renner til Variety.

- Familien hans er med ham og han får utmerket omsorg, fortsetter representanten.

TILBAKE BAK SPAKENE: 34 år etter «Top Gun» gjør Tom Cruise comeback i rollen som Maverick. Video: Paramount Pictures Vis mer

Nominert til Oscar

Renner er mest kjent for å ha spilt Hawkeye i Marvel Cinematic Universe, som begynner med Thor (2011) og The Avengers (2012).

Renner ble også nominert til en Oscar for sine opptredener i «The Hurt Locker» (2008) og «The Town» (2010). Han har også dukket opp i «Mission: Impossible – Ghost Protocol» (2011), «American Hustle» (2013) og «Mission: Impossible — Rogue Nation» (2015).

Renner og hans ekskone Sonni Pacheco deler foreldreansvaret for datteren Ava Berlin (9) - og skal tilsynelatende samarbeide godt.

Så sent som i mars delte Renner en hjertelig hyllest til datteren i anledning hennes fødselsdag.

«Takk, Ava for at du gjør hver dag verdt å leve. Kjærlighet har aldri vært så definert.» Jeg elsker deg, skrev han under den rørende hyllesten til datteren den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer