Chris Pratt:

I tårer etter misforståelse

- Det er helt fucka.

STJERNEDUO: Her er Chris Pratt avbildet med ekskona Anna Faris og deres felles sønn Jack i 2017. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
STJERNEDUO: Her er Chris Pratt avbildet med ekskona Anna Faris og deres felles sønn Jack i 2017. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2017 kom nyheten om at Hollywood-stjernene Chris Pratt (43) og Anna Faris (45) skulle skilles etter åtte år som mann og kone. Sammen har de sønnen Jack (9).

Halvannet år seinere jublet derimot Pratt av lykke igjen da han avslørte at han skulle gifte seg på nytt.

Da hadde han nemlig fridd og fått ja av Katherine Schwarzenegger (32), som er datter til actionhelten og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (74).

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

I juni 2019 ga duoen hverandre sine ja, og ett år seinere ble de foreldre sammen for første gang da lille Lyla kom til verden. Tidligere i år fikk de også barn nummer to, dattera Elouise.

En stor byrde

Nå åpner «Avengers»-stjerna opp om hvor såret han ble da folk misforsto en Instagram-hyllest, som han postet i høst, til sin nåværende kone.

Sammen med et bilde av seg selv og Schwarzenegger skrev skuespilleren blant annet «Hun har gitt meg et fantastisk liv og en vakker, sunn datter. Hun tygger så høyt at jeg noen ganger må putte i ørepropper for å drukne lyden, men det er kjærlighet».

Noen mente at kommentaren om en «sunn datter» var ufølsom mot ekskona hans. Deres felles sønn, Jack, ble nemlig født for tidlig, noe som skapte utfordringer, skriver People.

I et intervju med Men's Health forklarer Pratt nå at han ble ekstremt preget av all kritikken han mottok etter innlegget sitt.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Det resulterte i en haug med artikler hvor det sto: "Dette er så grusomt. Jeg kan ikke tro at Chris Pratt takket henne for en sunn datter når hans første barn ble født for tidlig. Det er et skikkelig stikk mot ekskona", forteller han til magasinet og fortsetter:

- Jeg tenkte: Det er helt fucka. Sønnen min kommer til å lese dette en dag. Han er ni år og dette er etset i digital stein. Det plaget meg skikkelig. Jeg gråt over det. Jeg hater at disse velsignelsene i livet mitt er en stor byrde for dem som står meg nær.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer