Jørgine Massa Vasstrand:

I tårer: - Mye mer ved meg

Tårene triller når «Skal vi danse»-finalisten deler budskapet.

FINALEKLAR: Jørgine Massa Vasstrand er klar for «Skal vi danse»-finalen, under finaleoppkjøringen får hun et emosjonelt øyeblikk foran kamera. Foto: Espen Solli / TV 2
FINALEKLAR: Jørgine Massa Vasstrand er klar for «Skal vi danse»-finalen, under finaleoppkjøringen får hun et emosjonelt øyeblikk foran kamera. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den nyeste episoden av «Dansebobla», rett før den store «Skal vi danse»-finalen lørdag, blir Jørgine Massa Vasstrand (33) emosjonell når hun snakker om hvor mye det betyr å vinne.

- Jeg kjemper knallhardt

- Jeg vet at mange ser på meg som en sånn person som det eneste som betyr noe er å vinne. At det er sånn «koste det koste må» og at jeg er villig til å gå over lik for å ta den seieren. Og noe av det stemmer til en viss grad, jeg elsker å vinne, jeg liker å være best. Jeg kjemper knallhardt i livet generelt for å nå nye mål og gjøre ting jeg ikke trodde jeg kom til å få til. Men det er jo veldig mye mer ved meg også. Som jeg tror har kommet bedre fram i denne sesongen, enn den forrige.

KREVENDE: Jørgine og Cengiz ser tilbake på de siste ukene av «Skal vi danse: all stars» før lørdagens finale. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Vasstrand kommer også med et viktig budskap. At man må få lov til å ikke alltid si de riktige tingene, ikke alltid tenke over hvordan ting vil framstå eller hva folk vil tenke. At man har lov til å være akkurat som man vil og at man likevel kan nå langt.

33-åringen poengterer at det er et viktig budskap spesielt som jente.

- Det må på en måte være lov til å si at jeg vil vinne dette her, at jeg har lyst til å knuse Cengiz. Og selv om det ikke skjer, så er det i hvert fall viktig for meg å få sagt at denne lørdagen her er til alle jenter som noen gang har følt at de har måttet være «litt mer sånn» eller «litt mindre sånn». For det trenger du ikke.

SKAL VI DANSE: Det ble tårevått da lillebror Noah Menozzi Vasstrand ble rørt over storesøster Jørgine Massa Vasstrand under lørdagens semifinale av «Skal vi danse Allstars». Foto: Celina Morken Vis mer

- Tynnslitt

I «Dansebobla»-episoden triller tårene mens finalisten kommer med det som helt tydelig er et viktig budskap for henne. Overfor Dagbladet forteller hun mer om hvorfor det ble såpass emosjonelt.

- Det er fordi man snakker om ting man bryr seg om, i tillegg til at man begynner å bli ganske tynnslitt både kroppslig og mentalt - og da blir man fortere emosjonell når man snakker om ting.

SKREMT: Jørgine Massa Vasstrand deiset rett i bakken under forrige ukes «Skal vi danse» da hun rett og slett ble skikkelig skremt. Video: Rød Løper Vis mer

Hun forteller også mer om hvorfor hun valgte å dele budskapet nå.

- Det føles som det er riktig øyeblikk å gjøre det på, med tanke på at man er i finalen - og det betyr bare at man har veldig lyst til å vinne selv, ikke at man ikke unner noen andre å vinne, sier Vasstrand til Dagbladet og følger opp:

- Jeg kan ikke si at jeg kommer til å stå i en finale, og at jeg der og da kommer til å tenke på at jeg er glad på noen andres vegne. Det kommer seinere, men først vil jeg bli skuffet på mine egne og dansepartnerens vegne - så kommer det at jeg er glad på noen andres vegne etterpå.

Jørgine Massa Vasstrand med et akrobatisk stunt på «Skal vi danse: all stars», hvor hun hadde med seg Atle Pettersen som gjestedanser. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Moken / TV 2 Vis mer

Vasstrand legger ikke skjul på at det å være såpass ærlig kommer med en viss risiko.

- Å si det, at man har så lyst til å vinne og blir skuffet hvis man ikke gjør det, det er man kanskje lit redd for å si, for man er redd for hva slags reaksjoner det skaper.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer