Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ida Fladen er ferdig i TV 2

- Kjennes greit.

SLUTTET: TV-profil Ida Fladen har vært ansatt i TV 2 siden 2014, men har nå sagt opp jobben. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SLUTTET: TV-profil Ida Fladen har vært ansatt i TV 2 siden 2014, men har nå sagt opp jobben. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 2014 ble Ida Fladen (32) ansatt i TV 2, der hun samme sommeren var en av programlederne i «Sommertid». Kort tid etter ledet hun også talentkonkurransen «Idol Junior».

Nå avslører hun at hun har sagt opp jobben i kanalen. Det forteller hun i VGTVs «Panelet».

Hun forklarer at hun nå jobber som frilanser, og er blant annet å se i VGTVs underholdningsprogram «Spårtsklubben».

MUSIKKVIDEO: Gjennom programmet "Happy Go Lucky" på TV 2 lanserte Ida Fladen en ny sang og musikkvideo om katter. Prosjektet ble satt i gang som en av tiltakene for å hjelpe seg selv ut av depresjonen. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Litt friere

- Det kjennes egentlig greit, da er man litt friere. Så jeg må jo prøve å utnytte det litt. Da får jeg gjort sånne ting som å være med i «Spårtsklubben», og lage podcast, sier hun.

Dagbladet har ikke lykkes i å få en kommentar fra Ida Fladen.

​Ida Fladen fikk sitt tv-gjennombrudd i NRK-programmet «Prosjekt perfekt» i 2013, og gikk til TV 2 året etterpå. Etter programlederjobbene i «Sommertid» og «Idol Junior», var Fladen å se i TV 2-programmet «Happy Go Lucky».

Både «Sommertid» og «Idol Junior» hadde synkende seertall. Førstnevnte program fikk slakt fra flere hold, der 32-åringen var blant dem ble som ble kritisert for å ha gjort en dårlig jobb.

Personlig

- Jeg synes ikke det var noe stress, jeg hadde nok med å konsentrere meg om jobb. Det var fullt kjør hele tida, fortalte Fladen til Dagbladet i 2014.

Etter et lengre opphold fra tv-ruta returnerte 32-åringen med «Happy Go Lucky» i fjor.

I programmet tok Fladen tak i sine egne angst- og depresjonsproblemer. 32-åringen har tidligere vært åpen om hvordan hun gikk på veggen, og var sengeliggende i flere måneder grunnet depresjon.

- Jeg er mer nervøs enn jeg har vært for et program noen gang før. Jeg har vært lenge borte fra skjermen, og har lyst til å bevise at jeg har noe der å gjøre, sa 30-åringen til Dagbladet i forkant av premieren.

I november ble det kjent at Fladen og musikkjæresten Anders Opdahl hadde gått hvert til sitt, etter to år som kjærester.

SYK: Under sesongpremieren av På tur med Dag Otto opplevde Ida Fladen blant annet svimmelhet og oppkast på en kritikerrost restaurant. Video: TV 2 Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!