Ida Fladen om årets verste øyeblikk: - Smalt hodet rett i asfalten

Programlederen falt av ryggen til kjæresten, og måtte på legevakta.

UHELDIG ØYEBLIKK PÅ 17. MAI: Ida Fladen og kjæresten Anders Opdahl under Kjendisgallaen 2016. Noen måneder tidligere, da paret skulle feire 17. mai sammen, gikk ikke alt som planlagt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
UHELDIG ØYEBLIKK PÅ 17. MAI: Ida Fladen og kjæresten Anders Opdahl under Kjendisgallaen 2016. Noen måneder tidligere, da paret skulle feire 17. mai sammen, gikk ikke alt som planlagt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Programleder Ida Fladen (30) har etter hvert fått mye oppmerksomhet for sine mange uhell.

Blant annet har 30-åringen skapt overskrifter for å ha hoppet fra en klippe i Oslofjorden, der trommehinna sprakk, så fikk hun krystallsyken, samt at hun ble skallet ned av en mann på byen, og fikk hjernerystelse.

2016 ble dessverre ikke noe unntak for programlederen, som tidligere har omtalt seg selv som en ulykkesfugl.

- Ganske kjipt

Under Se og Hørs kjendisgalla, kunne Fladen nemlig avsløre at hun pådro seg nok en hjernerystelse i mai.

Vis mer Vis mer

- Det verste som har skjedd meg i år..Jo, jeg hadde jo en hjernerystelse, som vanlig. Og det fikk jeg også i 2016. Jeg fikk det på 17. mai, noe som var ganske kjipt, ettersom man blir satt ut av spill så lenge, sier Fladen.

- Hvordan fikk du det?

- Jeg satt på ryggen til kjæresten min, også falt jeg ned. Jeg var kanskje litt full da, og tok meg ikke for, så jeg smalt hodet rett i asfalten, sier hun lattermildt.

Noen ambulanseutrykning ble det imidlertid ikke.

- Nei nei, jeg tok bare en taxi til legevakten. Jeg har vært i denne situasjonen før, så jeg vet hvordan man håndterer det, sier hun og ler.

- Det gikk heldigvis bra da, til slutt.

- Plutselig smalt det

Heller ikke alt gikk etter planen da Fladen skulle være gjest i talk-showet «Else» på TV 2 i 2014.

- Ida pådro seg en hjernerystelse i helgen, som gjorde at hun måtte ta det med ro i noen dager, sa assisterende kommunikasjonssjef Bjarne Laastad i TV 2 til Se og Hør den gang.

Vis mer Vis mer

I et intervju med Morgenshowet på NRJ kort tid etter, utdypet Fladen hvordan hun pådro seg hjernerystelsen:

- Jeg var på releasefesten til Erik og Kriss. Jeg sto helt fredelig i et hjørne og skrev på en tekstmeldig, og plutselig så smalt det. Det var en fyr som, enten ble han dyttet eller så sklei han, men han kjørte tinningen rett i panna på meg.

På tross av at Fladen fortsatt har 17. mai-uhellet friskt i minnet, forklarer hun at 2016 også har vært preget av en rekke fine opplevelser.

- Det beste som har skjedd men i år, er kanskje en ferietur til Bali med meg og kjæresten. Det var veldig bra, nesten tre uker rett ut på en strand. Det er veldig min stil, sier hun.

- Kjempegøy

Fladen har tidligere vært åpen om hvordan hun «gikk på veggen» og var sengeliggende i tre måneder på grunn av depresjon (krever innlogg).

Til våren er hun imidlertid aktuell med programmet «Happy Go Lucky» på TV 2, der hun gjennom seks uker skal jobbe med å akseptere hvem hun er, lære nye ting, leve i øyeblikket og sette å seg mål.

- Det er kjempegøy å endelig kunne røpe litt om hva jeg har jobbet med det siste året. Jeg er veldig stolt av programmet, og gleder meg skikkelig til å vise det fram. Jeg tror mange vil kjenne seg igjen i tematikken, og jeg håper serien vil kunne inspirere noen der ute, har Fladen tidligere uttalt.

SYK: Under sesongpremieren av På tur med Dag Otto opplevde Ida Fladen blant annet svimmelhet og oppkast på en kritikerrost restaurant. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer