KLAR FOR BRYLLUP: Ida Maria og kjæresten har forlovet seg. Det avslører artisten på Facebook. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
KLAR FOR BRYLLUP: Ida Maria og kjæresten har forlovet seg. Det avslører artisten på Facebook. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

Ida Maria har forlovet seg

- Han fridde på nyttårsaften og jeg sa ja! Nå blir det bryllup.

Artist Ida Maria (34) har kunngjort på sin offentlige Facebook-profil at hun har forlovet seg.

- Han fridde på nyttårsaften og jeg sa JA!! Nå blir det bryllup, skriver 34-åringen til et bilde av seg selv og kjæresten, sammen med et bilde der hun viser fram forlovelsesringen.

Overfor Dagbladet utdyper Ida Maria hvordan det hele skjedde:

- Ahmed og jeg er veldig lykkelig nyforlovet. Han fridde på kne på nyttårsaften foran hele familien med en nydelig diamantring. Jeg er verdens heldigste og snart blir det bryllup!, skriver hun i en tekstmelding.

Artisten har tidligere vært svært sparsommelig med detaljer rundt kjærlighetslivet. I et intervju med Dagbladet i fjor, åpnet hun derimot opp om tilværelsen med sin tunisiske samboer Ahmed, og deres felles sønn Magnus.

Da Ida Maria takket ja til «Skal vi danse» i 2015 visste hun ikke selv at hun var gravid. Det var likevel aldri noe tema å trekke seg fra programmet.

- Det er bare å kjøre på. Det er ikke noe hinder, delte Ida Maria med Se og Hør før hun entret parketten den gang.

Året etter ble hun mamma til Magnus, og hun har tidligere fortalt at den nye tilværelsen snudde livet hennes på hodet - samtidig som hun heller ikke la skjul på at hun elsker morsrollen.

- Jeg stortrives som mor. Det er et fantastisk innblikk i en verden jeg ikke viste om, og nå forstår jeg ting som jeg ikke gjorde før. Det er egentlig vanskelig å forklare en slik følelse for dem som ikke har opplevd det selv, sa hun til VG.

- Male huset

Foruten bryllupsplaner, vil 2019 tilsynelatende by på mye spennende for Ida Maria. I et intervju med Frifond i midten av januar tegnet hun et bilde av hvordan de kommende månedene blir.

- Jeg skal slippe en ny singel som heter Comfort Song og gi ut en EP, og så skal jeg dra til Los Angeles og spille in ny musikk med en dritkul produsent, spille på sommerfestivaler rundt omkring i Norge, og så skal jeg henge masse med sønnen min og kjæresten min, og antakeligvis male huset. Og kanskje vi bygger ei badstu i hagen, sa hun.