Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ida Maria ute av «Skal vi danse»

Ble første deltaker ute av dansen i år.

PASO DOBLE: Ida Maria måtte ut av dansen i første duell. Foto: Stella Pictures
PASO DOBLE: Ida Maria måtte ut av dansen i første duell. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Det var en skuffet Ida Maria Børli Sivertsen som måtte forlate «Skal vi danse» allerede i første utslagsrunde lørdag kveld.

- Det var faktisk virkelig skuffende, jeg gledet meg til å få danse flere uker sammen med Glenn Jørgen. Vi har hatt en kjempegod kjemi helt fra første stund. Nå holder jeg bare maska til jeg får kommet meg hjem, så må jeg nok gråte en skvett, sier artisten til Dagbladet etter at direktesendingen er avrundet.

Ikke at hun går helt ledig utenfor dansegulvet: I årets kommunevalg stiller Ida Maria som ordførerkandidat for miljøpartiet De Grønne i Nesna.

For ikke å snakke om: Artisten er 18 uker på vei med sitt første barn.

- Jeg gir også ut ny musikk rett rundt hjørnet, jeg står midt i en valgkamp og midt i en graviditet, så jeg har nok å henge fingrene i, sier Ida Maria, som også har avtalt å ta kjøretimer med dansepartner Glenn Jørgen i tiden framover.

Møtte Kaggestad Ida Maria og partner Glenn Jørgen Sandaker møtte sportskommentator Mads Kaggestad og partner Therese Cleve-Stiansen til sesongens første danseduell i «Skal vi danse».

- Jeg må bare tenke på det dommerne sa og prøve å gjøre mitt beste, sa Ida Maria før hun gjentok sin paso doble.

Mads Kaggestad måtte ut igjen med en tango.

Etter dansene ga to av tre dommere sin støtte til Ida Maria, men det var altså nordlandsartisten som trakk det korteste strået.

Unge favoritter Etter at dommernes poeng ble delt ut, var det eventyrer Samuel Massie (23) og artist Adelén (18) som tronet øverst med henholdsvis 46 og 50 sammenlagte poeng fra dagens og forrige ukes sending.

De to yngste deltakerne i konkurransen må nok dermed finne seg i å beholde favorittstempelet iallfall en uke til.