Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Idol»-finalist trekker seg

Stine Jakobsen (19) vil ikke gå glipp av skoleundervisning.

FERDIG MED IDOL: Stine Jakobsen blir ikke å se i fredagens «Idol»-sending, etter at hun selv har trukket seg. Foto: Thomas Reisæter
FERDIG MED IDOL: Stine Jakobsen blir ikke å se i fredagens «Idol»-sending, etter at hun selv har trukket seg. Foto: Thomas Reisæter Vis mer

Stine Jakobsen (19) fra Senja ble som én av ti deltakere stemt fram til finalerundene i årets «Idol».

Første finalesending starter førstkommende fredag - men den kommer til å gå uten Jakobsen.

19-åringen har nemlig trukket seg fra konkurransen i dag, melder TV 2 på sine nettsider.

- Dette har vært en utrolig tøff avgjørelse. Jeg har hatt det vanvittig gøy så langt i konkurransen, og hadde gledet meg til å få oppleve finalerundene. Etter nøye vurderinger har jeg imidlertid kommet til at jeg ikke vil klare å kombinere «Idol»-deltakelsen med skolegangen, og skolen betyr veldig mye for meg akkurat nå. Selv om skolen min har vært velvillige med å prøve å legge til rette for at det skulle gå, og jeg har håpet i det lengste at jeg skulle klare få til begge deler. Til slutt kjente jeg likevel at jeg ville ha mistet for mye ved ikke å kunne følge undervisningen på vanlig måte, sier Stine Jakobsen til TV 2.

TV-kanalen må nå finne en erstatter for Jakobsen på bare fire dagers varsel.

- Vi skal starte finalerundene på fredag med ti finalister uansett. Hvem som overtar Stines plass blir klart i løpet av kort tid, sier presseansvarlig for «Idol», Bjarne Laastad, til TV 2.

De ni som nå er klare for første «Idol»-finalerunde er: Lise Emilie Zosa Johannesen (19), Thomas Sarpebakken Pettersen (20), Jesper Jenset (17), Chinook Lamers (16), Tilla Gaasø (17), Jørn Trollebø Kvalheim (23), Tara Lill Flåten Nicolaisen (17), Anniken Høve (28) og Ingvar Olsen (24).