Matthew McConaughey:

Ikke brukt deodorant på over 30 år

Hollywood-stjernenes bisarre hygienerutiner har tatt Internett med storm.

KROPPSDUFT: Skuespillerens kollega røper hva filmstjernen lukter som. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
KROPPSDUFT: Skuespillerens kollega røper hva filmstjernen lukter som. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Hygiene er ofte en daglig aktivitet i de aller fleste menneskers liv, der dusjing, bading, hudpleie og kanskje sminke tilhører den hverdagslige rutinen. Det er det likevel ikke alle i Hollywood som sier seg enig i, noe som overraskende nok har ført til en voldsom debatt blant kjendisene.

I en undersøkelse publisert av The New York Times viser det seg likevel at amerikanere over 25 år har brukt mindre tid på hygiene under pandemien.

Den siste tida har flere kjente fjes stått fram for å bekrefte nettopp dette, der blant annet filmstjerna Jake Gyllenhaal (40) kan røpe at bading slettes ikke trenger å forekomme på daglig basis. Det forteller han i et intervju med Vanity Fair.

- Til tider opplever jeg at bading blir mindre og mindre nødvendig, sier «Brokeback Mountain»-stjerna til nettstedet, før han legger til:

- Men jeg tror også at det finnes en hel verden uten bading som faktisk kan være veldig hjelpsomt for huden, og at vi naturlig renser oss selv.

Å ikke bruke unødvendig tid på hygiene kan også Matthew McConaughey (51) skrive under på, da han allerede for lenge siden valgte å gå for en naturlig kroppsaroma. Det melder flere internasjonale medier, deriblant Entertainment Tonight.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer