«Sommerhytta»:

- Ikke brukt som unnskyldning

Paret gikk uten mat på dagtid de fire første ukene av «Sommerhytta».

FASTET: Ibrahim og Sara gikk inn på «Sommerhytta» midt under ramadan, og spiste lite de fire første ukene. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FASTET: Ibrahim og Sara gikk inn på «Sommerhytta» midt under ramadan, og spiste lite de fire første ukene. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Sommerhytta» 2022 er endelig i gang, og denne uka har vi fått et lite innblikk i årets par. Denne sesongen er det fire unge kjærestepar som konkurrerer om å vinne en egen hytte.

Det man kanskje ikke tenker på som seer, er at dagene ikke bare består av hyttebygging. Mellom hammerslag og drilling skal man også presse inn andre ting - som søvn og mat.

For et av parene var det imidlertid en ekstra utfordring, nemlig ramadan.

- En utfordring

Den islamske fastemåneden ble markert under «Sommerhytta»s fire første uker, og det ble derfor litt ekstra lite mat for Sara Meyer Boudaya (28) og Ibrahim Mahnin (30).

- Å faste de fire første ukene var en utfordring. Vi hadde jo lite energi, men på en annen side - vi hadde masse adrenalin, så det gikk veldig greit. I hvert fall bedre enn forventet, sier Ibrahim til Dagbladet om opplevelsen.

- Det gikk jo fint, men det var ikke akkurat høyt energinivå, legger kona Sara til, og fortsetter:

- Vi klarte oss fint. Vi hadde på en måte en avtale oss mellom - at hvis vi ikke vant de fire første ukesfinalene så gikk det helt greit, siden vi fastet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer