Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Ikke den fulle sannheten

Sussex-paret skaper angivelig hodebry for arrangørene kort tid før kroningen.

USIKRE: Ifølge kilder skal prins Harry og hertuginne Meghan fremdeles ikke ha bestemt seg. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB
USIKRE: Ifølge kilder skal prins Harry og hertuginne Meghan fremdeles ikke ha bestemt seg. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år ankom prins Harrys (38) selvbiografi «Spare» butikkhyllene, og i tillegg til store avsløringer om seg selv, kom 38-åringen med flere uheldige anklagelser mot kongefamilien.

6. mai vil kroningen av kong Charles (74) finne sted, og det har i lang tid blitt spekulert i om prins Harry og kona hertuginne Meghan vil delta (41) etter bokslippet.

Nå er angivelig de ansvarlige for logistikken på den store kroningsdagen sett seg lei av parets ubesluttsomhet.

HARRY-HÅP: Svaret til kong Charles har ført til ytterligere spekulasjoner om forholdet mellom far og sønn. Video: Twitter. Vis mer

- Alle er opprørte

Ifølge kilder til The Mirror skal prins Harry og hertuginne Meghan fremdeles ikke ha bestemt seg om de vil ta turen fra California til England og kroningen i mai.

Det betyr at de ansvarlige for sitteplasser, transport og sikkerhet foreløpig er usikre på arbeidet sitt.

Ifølge The Mirror kunne Buckingham Palace denne uka foretelle at sitteplasser foreløpig ikke er bestemt, kun tre uker før den store dagen.

Kilder til nettstedet kunne avsløre at arrangørene er oppgitt over paret. Sussex-paret skal ha løpende kontakt med slottet på e-post gjennom de siste ukene.

HARRY OG MEGHAN: Slik vil dokumentaren påvirke kong Charles og det britiske folk. Video: Netflix Vis mer

En kilde forteller at det er forståelse for at paret bruker tid på å lande på en avgjørelse, men at den lange ventetida skaper reaksjoner.

- Selvfølgelig får de ekstra tid, men helt ærlig er alle opprørte over dem.

- Overrasket før

- Prins Harry og hertuginne Meghan holder spente briter på pinebenken - og ifølge britiske medier også de som planlegger kroningen av kong Charles, forteller Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, til Dagbladet.

Vagle forklarer at prinseparet foreløpig ikke har gitt et svar, til tross for at svarfristen har gått ut.

- Jeg tipper dog at det ikke er den hele og fulle sannheten. Det er jo bekreftet at det har vært email-korrespondanse mellom paret i USA og Buckingham Palace, og derfor tror jeg også de som planlegger har en anelse om de kommer eller ikke.

Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha kontaktet sine advokater etter å ha sett den nyeste episoden av den animerte komiserien South Park. Vis mer

Ifølge kongehuseksperten planlegges det uansett for at Sussex-paret skal delta.

- Det er jo enklere å ta bort gjester fra planen enn å legge dem til når planene er fastlagt, forklarer hun, og legger til:

- Jeg må si jeg synes det er veldig overraskende om ikke i hvert fall prins Harry dukker opp på farens store dag. Men han har jo så til de grader overrasket før, så det gjenstår å se.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om den påståtte slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Vagle tror paret vil skape mye oppstyr uansett om de dukker opp eller ikke.

- Jeg har inntrykk av at mange briter har bestemt seg for at alt de foretar seg er feil uansett hva de gjør.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer