David Eriksen:

- Ikke en drømme-situasjon

Kjendismanageren letter på sløret om singeltilværelsen.

SINGLE: Både Hedvig Glestad og David Eriksen har fått en smakebit på singellivet etter de gikk hver til sitt i april. Foto: Tore Skaar
SINGLE: Både Hedvig Glestad og David Eriksen har fått en smakebit på singellivet etter de gikk hver til sitt i april. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Gjennom realityserien «Alle elsker David» ble det norske folk godt kjent med kjendismanager David Eriksen (55) og hans familie, deriblant kjæresten Hedvig Glestad (30).

Tidligere i år ble det likevel kjent at paret hadde valgt å gå hver til sitt, etter fire år som kjærester. Det har sett ut som de har klart å bevare det gode forholdet seg imellom, da de stadig dukker opp på hverandres sosiale medier.

Nå har Eriksen imidlertid hatt sin første singelsommer på en god stund. Det åpner han seg ytterligere om i den ferskeste episoden av podkasten «Chit Chat med Helle».

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

- Blir mer kresen

Det er nå fire måneder siden bruddet med Glestad, og Eriksen har derfor rukket å få en smakebit på hvordan hverdagen som en singel, voksen mann er.

- Det er en spesiell situasjon å være i. Det er så mange sider ved det, men det er ikke nødvendigvis en drømmesituasjon å være singel når man bikker 55 år. Det var ikke det som var meningen, innrømmer han i podkasten.

Og det å nå skulle begi seg ut på datingmarkedet igjen ser han ikke bare lyst på.

- Jo eldre man blir, jo mer kresen blir man. Ikke utseendemessig, men på hva man ønsker i livet. Men Hedvig klikket ikke av på mange av de boksene fordi hun er jo verdens største surrehue, og jeg elsker jo Hedvig, forteller han videre, og legger til at de fortsatt er gode venner.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

- Kan ikke styre det

Aldersforskjellen mellom Eriksen og ekskjæresten ble ofte et tema da de var et par. Selv om han understreker at han ikke dater noen nå, forteller han at en eventuell aldersforskjell ikke bryr ham stort når han dater.

- Det skulle ikke være så stor aldersforskjell (med Hedvig, red.anm.), men man kan ikke styre det, sier han, og legger til at det ikke ble slutt mellom Glestad og han på grunn av alderen.

Dagbladet har vært i kontakt med David Eriksen, som ikke har noen ytterligere kommentar til saken.

FOR DRØY En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

- Får ikke jobbet rundt den

Kjendismanagerens ekskjæreste, Hedvig, har også tidligere åpnet seg om det mye omtalte bruddet i podkasten «Chit Chat med Helle». Her kunne hun blant annet fortelle om hvorfor det ble slutt mellom stjerneduoen.

- Det er jo selvfølgelig mange faktorer, men i bunn og grunn så er det fordi vi ble «for venner», vi har det dritgøy sammen, vi var bestevenner på en måte, mer enn det vi var «lovers», sa hun i podkasten.

Glestad la heller ikke skjul på at aldersforskjellen kan ha vært en av årsakene til bruddet.

- Og så er det det faktum at aldersforskjellen er der, den får vi ikke gjort noe med, vi får ikke jobbet rundt den, la hun til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer