Jennifer Lawrence og Amy Schumer:

- Ikke få meg til å mislike babyen

Jennifer Lawrence fortviler over at venninnen «forsømmer» henne etter fødselen.

VENNINNER: Jennifer Lawrence og Amy Schumer har vært nære venninner i flere år. Etter at komikeren fikk barn, hører derimot skuespilleren mindre til henne. Og det gir hun klar beskjed om. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Jennifer Lawrence og Amy Schumer har vært nære venninner i flere år. Etter at komikeren fikk barn, hører derimot skuespilleren mindre til henne. Og det gir hun klar beskjed om. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av forrige måned slapp komikeren Amy Schumer (38) og ektemannen Chris Fisher (39) jubelen løs da de ble foreldre for aller første gang.

- I går ble vår kongelige baby født, delte den nybakte moren stolt med sine over ni millioner følgere på Instagram, og viste samtidig fram sin lille sønn.

Det er nå halvannen måned siden Schumer ble mamma til lille Gene, og det er ingen tvil om at ukene etter fødselen har vært hektiske med mye nytt å sette seg inn i som førstegangsmor.

Og komikeren tar seg også tid til å dele humoristiske innblikk i sin nye hverdag med fansen på sosiale medier.

Knappe to uker etter at sønnen kom til verden lastet 38-åringen opp dette morsomme bildet av seg selv på Instagram, med teksten: «Hva driver dere med i dag?»

Og noen uker seinere hintet Schumer om at det nå var vanskelig for henne å følge med på den populære HBO-serien «The Handmaid's Tale».

- Åh, jeg kan ikke følge med på Handmaids lenger, skrev hun sammen med et bilde hvor sønnen ligger på brystet hennes, og la fleipende til emneknaggen: #FyltMedAnger.

Frustrert venninne

Men det er ikke bare Amy selv som har fått erfare at den nye babyen tar opp mye tid. Det har også venninnen og Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (28).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer