Jennifer Lawrence og Amy Schumer:

- Ikke få meg til å mislike babyen

Jennifer Lawrence fortviler over at venninnen «forsømmer» henne etter fødselen.

VENNINNER: Jennifer Lawrence og Amy Schumer har vært nære venninner i flere år. Etter at komikeren fikk barn, hører derimot skuespilleren mindre til henne. Og det gir hun klar beskjed om. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Jennifer Lawrence og Amy Schumer har vært nære venninner i flere år. Etter at komikeren fikk barn, hører derimot skuespilleren mindre til henne. Og det gir hun klar beskjed om. Foto: NTB ScanpixVis mer

I begynnelsen av forrige måned slapp komikeren Amy Schumer (38) og ektemannen Chris Fisher (39) jubelen løs da de ble foreldre for aller første gang.

- I går ble vår kongelige baby født, delte den nybakte moren stolt med sine over ni millioner følgere på Instagram, og viste samtidig fram sin lille sønn.

Det er nå halvannen måned siden Schumer ble mamma til lille Gene, og det er ingen tvil om at ukene etter fødselen har vært hektiske med mye nytt å sette seg inn i som førstegangsmor.

Og komikeren tar seg også tid til å dele humoristiske innblikk i sin nye hverdag med fansen på sosiale medier.

Knappe to uker etter at sønnen kom til verden lastet 38-åringen opp dette morsomme bildet av seg selv på Instagram, med teksten: «Hva driver dere med i dag?»

Og noen uker seinere hintet Schumer om at det nå var vanskelig for henne å følge med på den populære HBO-serien «The Handmaid's Tale».

- Åh, jeg kan ikke følge med på Handmaids lenger, skrev hun sammen med et bilde hvor sønnen ligger på brystet hennes, og la fleipende til emneknaggen: #FyltMedAnger.

Frustrert venninne

Men det er ikke bare Amy selv som har fått erfare at den nye babyen tar opp mye tid. Det har også venninnen og Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (28).

Den munnrappe duoen utviklet et nært vennskap for rundt fire år siden, og de første bildene av dem som moret seg sammen dukket opp da de slo seg løs på en luksusyacht sommeren 2015.

Siden den gang har de pleiet forholdet regelmessig, og Lawrence var selvskreven gjest da Schumer giftet seg med kokken Chris Fischer i fjor vår.

VIL STOPPE KAVANAUGH: Komikeren Amy Schumer var en av dem som ble ført vekt av politiet etter å ha demonstrert mot høyesterettskandidat Brett Kavanaugh. Foto: Alex Wong/Getty Images/AFP Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

Nå kan det derimot virke som om Lawrence savner samværet med sin gode venninne.

Onsdag delte nemlig Amy en hysterisk tekstmelding som «Hunger Games»-stjernen hadde sendt til henne, og her kommer det tydelig fram at 28-åringen er frustrert over komikerens nye timeplan, skriver Daily Mail.

- Jeg er sjokkert

Det kan virke som jentene har utvekslet meninger og tanker rundt handlingen i «The Handmaid's Tale», men da Lawrence nylig trengte en oppdatering på serien var det lite hjelp å få hos den nybakte mammaen.

- Er du våken? Jeg har et spørsmål angående Handmaids Tale, startet Lawrence samtalen med.

FORTVILET: Her er den morsomme «samtalen» mellom de to stjernene. Foto: Skjermdump / Instagram
FORTVILET: Her er den morsomme «samtalen» mellom de to stjernene. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Det er en nødssituasjon, fulgte hun opp med da hun ikke fikk svar umiddelbart.

- Amy!!! Hva gjorde hun i sesong én for å fortjene å havne i galgen i sesong to, maste hun videre, og ga seg ikke - til tross for at komikeren fremdeles ikke hadde svart.

- Jeg husker ikke hva jeg så sist. Sover du på grunn av babyen??? Har du sovnet før klokka 23? Er dette på grunn av babyen? Ikke få meg til å mislike babyen, «truet» Lawrence, før hun avslutningsvis konkluderte:

- Wow. Har du virkelig sovnet før klokka 23. Jeg er sjokkert.

Schumer, som til slutt svarte venninnen på «det viktige» spørsmålet, delte alle tekstmeldingene fra Lawrence på Instagrams historiefunksjon. På bildet skrev hun følgende om Hollywood-stjernens gjentatte mas:

«Ingen har problemer med at jeg har fått meg barn».

Begivenhetsrikt år

Det har vært en virvelvind-romanse for Amy Schumer og ektemannen.

I februar i fjor overrasket hun verden da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Bryllupet fant sted i Malibu, mindre enn ei uke etter at hun bekreftet at hun hadde fått seg ny kjæreste, kokken Chris Fischer.

- Det føles fantastisk! Noe av det som er bra med at vi giftet oss såpass tidlig, er at vi er så forelsket, fortalte hun like etter bryllupet på radioshowet «You Up with Nikki Gleaser» på SiriusXM.

Samme høst kunngjorde også ekteparet at de ventet sitt første barn sammen.

RETT PÅ SAK: Den amerikanske komikeren Amy Schumer inviterte en Trump-velger opp på scenen under stand up-showet hun holdt i Tampa, Florida. Over 200 personer skal så ha forlatt showet etter at Schuman brukte disse ordene om Trump: "Orange, sexual-assaulting, fake college-starting monster". Video: Ashley Payne Vis mer

Planlegger bryllup

I februar var det Jennifer Lawrences tur til å overraske. Da kunne nemlig også hun avsløre at hun hadde blitt fridd til etter å ha vært kjæreste med kunstneren Cooke Maroney (34) i et halvt år.

Og tidligere denne måneden lettet den vanligvis så private «American Hustle»-stjernen på sløret om følelsene sine for forloveden.

- Dette er «The One». Jeg vet det høres veldig dumt ut, men han er det. Jeg føler meg veldig beæret over å skulle bli en Maroney, skrøt hun i podkasten «Naked with Catt Sadler», ifølge US Weekly.

Paret traff hverandre gjennom felles venner i fjor sommer, og på det tidspunktet var Lawrence «virkelig ikke på en plass i livet hvor hun var klar for å gifte seg». Men dette forandret seg kort tid etter at duoen ble bedre kjent.

- Da jeg møtte Cooke ville jeg gifte meg med ham. Vi ville gifte oss med hverandre. Vi ville forplikte oss helt til hverandre. Han er min beste venn, så jeg ønsker å knytte meg til ham for alltid, delte hun videre i podkasten.