Fenriken vant publikumsprisen på «Gullruten»:

- Ikke fremmed for mer TV

Hele Norges fenrik, Geir Aker, utelukker ikke flere opptredener på TV etter «Kompani Lauritzen»-suksessen.

FENRIK: Geir Aker har gjort stor suksess som fenrik i «Kompani Lauritzen», og i kveld vant han publikumsprisen under «Gullruten». Foto: TV 2
FENRIK: Geir Aker har gjort stor suksess som fenrik i «Kompani Lauritzen», og i kveld vant han publikumsprisen under «Gullruten». Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Kompani Lauritzen» har blitt nordmenns favoritt-reality, og gikk i fjor av med prisen for årets nyskapning under «Gullruten». TV-suksessen har slått seerrekorder, men nå går sesong to mot slutten.

En person som har fått mye oppmerksomhet gjennom serien er Geir Aker (45), eller som de fleste kjenner han som: fenriken.

Kompanirekruttene har blitt utfordret i beinharde øvelser, og Akers rolle som fenrik har bydd på både latter, utfordringer og frustrasjon blant kjendisene.

Overrasket

Til tross for hans strenge framtoning, har han vunnet hjertene til seerne, som i år har stemt han fram til vinner av publikumsprisen.

- Det er helt fantastisk, jeg hadde ikke trodd det selv. Det er nesten litt mye for en kar fra Horten, sier 45-åringen til Dagbladet over telefon.

I gullfinalen kjempet han mot «Rådebank»-skuespiller Odin Waage (25), VGTV-profil Mads Hansen (37) og «Debatten»-programleder Fredrik Solvang (43).

- De andre er jo etablerte profiler, så jeg ble veldig overrasket. Det var sterkt å konkurrere mot en så fin gjeng, fortsetter han og legger spøkefullt til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer