Kanye West:

Ikke gitt opp president-drømmen

West skal ha levert inn papirene for sitt presidentkandidatur til den føderale valgkomiteen.

GIR IKKE OPP: De siste dagene har det hersket full forvirring rundt rapperen Kanye West sitt pesidentkandidatur. Nå tyder ting på at han på langt nær har lagt drømmen om bli USAs neste president på is. Foto: NTB Scanpix
GIR IKKE OPP: De siste dagene har det hersket full forvirring rundt rapperen Kanye West sitt pesidentkandidatur. Nå tyder ting på at han på langt nær har lagt drømmen om bli USAs neste president på is. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kanye West (43) har ikke gitt opp kampen om å bli USAs neste president. Det har det siste døgnet hersket full forvirring rundt artistens kandidatur. Onsdag ble det kjent at West angivelig hadde trukket seg fra presidentvalgkampen, men dokumenter TMZ har fått tilgang på, viser nå noe helt annet.

43-åringen har nemlig fylt ut enda et dokument som torsdag ble sendt til den føderale valgkommisjonen - hvor han altså erklærer sitt kandidatur i delstaten Oklahoma.

Det er disse dokumentene nettstedet har fått tilgang til, og de viser at West har brukt mer enn fem tusen dollar i forbindelse med president-kampanjen. Det gjør at han får status om kandidat.

Av dokumentene kommer det også fram at West stiller som presidentkandidat for partiet BDY, som står for «The Birthday Party». Han har også opprettet en egen komité som skal lede valgkampen. Komiteen bærer navnet «Kanye 2020».

Dette er andre gang 43-åringen har sendt inn de nødvendige papirene for å kunne stille som presidentkandidat. Det samme gjorde han onsdag.

Han skal også ha søkt for delstaten Florida, men rakk ikke fristen, ifølge TMZ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer