«Farmen» 2020:

- Ikke gjør det!

«Farmen»-deltaker med klar anbefaling etter å ha drukket antibac.

ANTIBAC: Kaffe og antibac kan bli karsk, ifølge «Farmen»-deltaker Karianne Vilde Wølner. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen hemmelighet at flere av årets «Farmen»-deltakere har vært tørste i løpet av tida på gården så langt.

Dagbladet kunne nemlig nylig avsløre at flere av dem har reist til nærliggende hytter, hvor blant annet servering av alkohol og mat, kontakt med familie over telefon og 70-årslag har funnet sted.

Men det stopper ikke der.

Ettersom tilgangen på alkohol er minimal på gården, innrømmer flere deltakere at de prøvd å blande antibac i kaffen, ettersom de hadde tilgang på dette på grunn av den pågående coronapandemien.

- All spenning er gøy

Wiktoria Rønning (22), som måtte forlate konkurransen for et par uker siden, rakk å smake på den hjemmelagde blandinga før hun reiste fra gården. Hun var også blant deltakerne som besøkte andre hytter.

Hun forteller at deltakerne rett og slett kjedet seg litt da de ventet mellom Tinget og tvekamp, og at da de drakk kaffe kom de til å tenke på at de kunne sprite den opp litt - bokstavelig talt.

- Vi tok bare antibac i kaffen, og det smakte faktisk ikke så verst, forteller hun, og legger til at det ikke anbefales og at hun fikk litt vondt i magen i etterkant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer