Jessie James Decker:

- Ikke kall barna merkelige

Artisten har sett seg lei på kroppsfokuset rundt barna hennes.

REAGERER: Dette bildet har fått Jessie James Deckers følgere til å reagere. Foto: Skjermdup Instagram
REAGERER: Dette bildet har fått Jessie James Deckers følgere til å reagere. Foto: Skjermdup Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske countryartisten Jessie James Decker (34) befinner seg for tida i Mexico på ferie med ektemannen, den tidligere NFL-proffen Eric Decker, og deres tre felles barn Vivianne Rose (8), Eric (7) og Forrest (4).

Søndag delte hun en oppdatering fra stranda til sine over fire millioner følgere på Instagram, der barna poserer smilende i badetøy.

Bildet mottok litt andre reaksjoner enn det artisten hadde sett for seg, og nå har det gått såpass langt at hun har sett seg nødt til å slå tilbake. Det melder People.

TALENTFULL: Tiktok-profilen Gabe Adams har 3,8 millioner følgere på Tiktok, og hylles for sitt talent og positivitet. Video: Rød Løper / Tiktok Vis mer

I kommentarfeltet ble Decker anklaget for å ha redigert bildet, og mange hengte seg opp i det som ser ut til å være svært definerte muskler hos barna og hvor unaturlig det var.

«Så klart har jeg brukt en redigeringsapp, men det er ingen som tør å si det», svarte artisten sarkastisk på en kommentaren, før hun la videre til:

«Ja, jeg brukte en 'muskelapp' på barna mine. Hva i helvete?».

Decker benyttet også anledningen til å svare på flere av kommentarene som hadde funnet veien til hennes kommentarfelt.

EKTEFELLER: Eric og Jessie James Decker har vært gift siden 2013. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
EKTEFELLER: Eric og Jessie James Decker har vært gift siden 2013. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer

En følger skal, ifølge Today, ha skrevet at barnas utseende krever en spesiell type diett og trening, og at det ser rart ut på et barn - og ment at det er derfor folk reagerer.

Den kommentaren fikk ikke stå ubesvart.

ULCERØS KOLITT: Holly Fleet (28) bestemte seg i fjor å fjerne endetarmen og sy igjen rektum etter å bli diagnostisert med ulcerøs kolitt. Video: Tiktok @stomababe. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes.Z Vis mer

«Fra en mor til en annen. Vennligst ikke kall barnas utseende merkelig bare fordi de ikke ser ut slik du mener de burde? Det er ikke snilt».

Det var imidlertid ikke bare uvennlige kommentarer under familiens feriebilde. Countrysanger Kane Brown skrev blant annet at Decker-barna var «ripped» - et ord som ofte brukes om folk med definerte og store muskler.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer