Jennifer Lopez:

- Ikke kall meg løgner

Jennifer Lopez slår tilbake mot botox-ryktene - en gang for alle.

REAGERER: Jennifer Lopez har levd med ustanselige beskyldninger om botox-bruk opp gjennom åra. Nå slår hun kraftig tilbake. Foto: Stewart Cook / Shutterstock / NTB
REAGERER: Jennifer Lopez har levd med ustanselige beskyldninger om botox-bruk opp gjennom åra. Nå slår hun kraftig tilbake. Foto: Stewart Cook / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at superstjerna Jennifer Lopez (51) holder seg uforskammet godt, noe som ofte fører til rykter om at hun pynter på fjeset med botox.

Seinest i forrige uke ble 51-åringens utseende gjenstand for debatt i sosiale medier - etter at hun delte en videosnutt av seg selv på Instagram. I kommentarfeltet strømmet det inn med botoxanklager, og Lopez så seg til slutt nødt til å selv avvise de heftige spekulasjonene.

I videoen viste Lopez fram sin glødende hud etter å ha brukt en ansiktsmaske fra sitt eget merke.

Nå snakker Jennifer Lopez ut om de intense ryktene i et intervju med People. Særlig var det én kommentar hun ikke kunne la forbigå i stillhet, røper hun. Det var nemlig en bruker som mente at hun definitivt hadde drøssevis med botox i fjeset.

- Jeg dømmer ingen. Hvis du ønsker å ta botox og injeksjoner, er det helt greit. Men jeg vil ikke at folk skal si at jeg lyver [ …], sier hun i intervjuet, og legger til:

- Nei, jeg forteller dere hva jeg gjør som faktisk fungerer. Vær så snill og ikke kall meg en løgner. Jeg er ikke nødt til å lyve om ting. Jeg har vært ganske ærlig hele livet mitt.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Hadde innrømmet det

Superstjerna sier også at hun ikke ville hatt problemer med å innrømme at hun hadde tatt botox dersom det hadde vært tilfelle.

FÅTT NOK: Jennifer Lopez har sett seg lei av ryktene om botoxbruk. Her er hun under innsettelsen av Joe Biden 20. januar. Foto: Reuters / NTB
FÅTT NOK: Jennifer Lopez har sett seg lei av ryktene om botoxbruk. Her er hun under innsettelsen av Joe Biden 20. januar. Foto: Reuters / NTB Vis mer

- Hadde jeg hatt botox, ville jeg sagt: «jepp, du har rett». Men jeg synes ikke noe om at folk sier: «slutt å lyve, du gjør ditt, du gjør datt» - når det ikke er sant, sier 51-åringen.

Lopez forsøker nå altså å legge botox-ryktene død en gang for alle. Om hun lykkes, gjenstår å se. Det har i hvert fall ikke skortet på spekulasjoner om ymse inngrep opp gjennom åra.

I midten av januar kokte det som nevnt etter at Lopez delte en video der hun viste fram huden etter å ha brukt en ansiktsmaske fra sitt eget skjønnhetsmerke JLO Beauty.

EVIGUNG: Jennifer Lopez sjokkerte alle på Versaces moteshow i Milano. Vis mer

«Helt ærlig, jeg kan ikke engang se en linje i ansiktet mitt. Det er glødende, nydelig, stramt og deilig. Jeg føler at dette tok ti år av ansiktet mitt», var blant det stjerna sa i videoen, ifølge Sky News.

Filmsnutten ble sett millioner av ganger, og gikk altså ikke upåaktet hen hos fansen.

«Ja, men du har også botox. Vær så snill, vær ærlig», kommenterte en av følgerne, mens en annen skrev:

«Folk tror på at disse produktene vil ta bort alle rynkene dine. Dette er falsk reklame. Hun har tatt botox og injeksjoner. Hvis du ikke tror på det, lyver du overfor deg selv. Er J Lo vakker? Ja! Absolutt. Har hun bare brukt olivenolje? NEI!»

Det var imidlertid en annen melding som fikk Lopez til å svare for seg.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme er avkom av moren. Vis mer

«Kan jeg bare nevne at øyebrynene og panna ikke beveger seg i det hele tatt når du snakker eller prøver å uttrykke deg. Du har definitivt tatt botox, og du har tatt mye av det. Det er helt greit. Bare nevner det», lød kommentaren.

Slik svarte Lopez tilbake:

«Haha, det er bare ansiktet mitt. For 500 millionene gang, jeg har aldri tatt botox eller andre injeksjoner eller kirurgiske inngrep. Bare nevner det.»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer