Anne Marit «AnneMa» Yuvali:

- Ikke lov å selge undertøy

Finn.no fjernet «71 grader nord»-deltakerens annonse. Nå forklarer de hvorfor.

MIGRENE: «AnneMa» trakk seg trakk seg historisk tidlig fra «71 grader nord - kjendis». Foto: Matti Bernitz
MIGRENE: «AnneMa» trakk seg trakk seg historisk tidlig fra «71 grader nord - kjendis». Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

Søndag satte Anne Marit «AnneMa» Yuvali (63) rekord for korteste deltakelse i «71 grader nord», etter hun ble nødt til å trekke seg etter et migreneanfall.

63-åringen dro likevel ikke tomhendt hjem fra konkurransen. Yuvali fikk med seg både klær og utstyr fra «71 grader nord»-deltakelsen.

Yuvali la disse tingene ut for salg på Finn.no.

63-åringen ønsket å selge utstyret fordi hun ikke hadde bruk for det lenger. Tirsdag var annonsen slettet, og Yuvali selv var ikke klar over hvorfor.

Nå forklarer Finn.no hvorfor annonsen ble fjernet overfor Nettavisen.

SVARER: Anne Marit «AnneMa» Yuvali trakk seg historisk tidlig fra «71 grader nord - kjendis», og det har kommet ulike reaksjoner i ettertid. Nå svarer hun på tilbakemeldingene. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

«AnneMa må gjerne selge klærne sine på FINN, vi heier på gjenbruk. Men årsaken til at annonsen ble stoppet er fordi den inneholdt undertøy, noe som ikke er lov å selge ifølge våre annonseregler», forklarer presseansvarlig Linda Glomlien til avisa.

Videre forteller Glomlien at Yuvali nå har fått en e-post fra Finn.no om at hun må endre annonsen for at den kan publiseres på nytt.

Til Dagbladet sier 63-åringen at hun respekterer Finn.nos avgjørelse.

- Finn.no får ha sine regler, det kan ikke jeg begynne å bestemme, deler hun og påpeker at det var en ullstillongs som lå ute for salg, ikke undertøy.

FREKT: «Grenseløst forelsket»-paret AnneMa og Dundar har fått avslag søknaden om familiegjenforening, det synes AnneMa er frekt. Video: Se og Hør Vis mer

På spørsmål om hva Yuvali skal gjøre videre med annonsen, svarer hun følgende:

- Jeg behøver ikke legge annonsen ut igjen, den har ligget ute så lenge at jeg har masse kjøpere på lista.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer