Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

- Ikke med i planleggingen

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett skal planlegge bryllup, men foreløpig uten hoffets medvirkning.

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Her under prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsfeiring i juni. Foto: Lise Åserud / NTB
FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Her under prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsfeiring i juni. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (50) og kjæresten Durek Verrett (47) hadde tatt steget og forlovet seg. Paret meldte om den gledelige nyheten i en felles pressemelding, og kort tid etter bekreftet Verrett forlovelsen også på Instagram.

Samtidig som nyheten ble kjent publiserte også kongehuset en hilsen til det gifteklare paret:

«Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen sender sine hjerteligste gratulasjoner til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett i anledning deres forlovelse, og ønsker dem alt godt i tida framover».

Nå skal altså paret gå i gang med å planlegge bryllup, men har foreløpig holdt kortene tett til brystet hva angår den store dagen.

Kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, forteller til Se og Hør at prinsesse Märtha Louise har uttalt at det foreløpig ikke er klart når og hvor bryllupet skal finne sted.

OPPRØRTE: Durek Verrett og Märtha Louise fortalte om motstanden de har møtt etter at de annonserte forlovelsen. Video: Instagram/@shamandurek Vis mer

Dagbladet har også vært i kontakt med Varpe, som kan fortelle følgende:

- Det kongelige hoff er ikke med i planleggingen, skriver kommunikasjonssjefen i en SMS.

Uansett hvor, når og hvordan bryllupet blir, er det det første bryllupet i den norske kongefamilien siden 2002. Også sist gang var det Märtha Louise som giftet seg, da med avdøde Ari Behn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer